spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Notele finale, după contestaţii. Urmează repartiţia pe spitale. TABELE CU NOTELE

- Advertisement -

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. S-au afișat rezultatele pentru examenul de rezidențiat 2019. Cei 9.000 de absolvenți ai facultăților de Medicină și Farmacie din România care au dorit să obțină un post în spitalele din țara noastră au aflat punctajul de la examen și se pregătesc acum pentru următoarea etapă, cea în care se va face alegerea posturilor/locurilor de candidaţi în funcţie de punctajul obţinut, în perioada 17-19 decembrie 2019.

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Comisia de elaborare a întrebărilor a analizat contestațiile privind răspunsurile corecte și a hotărât:

DOMENIUL MEDICINĂ

Au fost analizate 13 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate. Nu s-a anulat nici o întrebare. Grilele cu răspunsurile corecte, comunicate în ziua de 08.12.2019, rămân definitive.

DOMENIUL FARMACIE

Au fost analizate 6 contestații privind modul de alcătuire a întrebărilor. În urma analizei, toate contestațiile au fost respinse ca nefondate. Nu s-a anulat nici o întrebare. …https://www.romaniatv.net/rezultate-rezidentiat-2019-notele-finale-dupa-contestatii-urmeaza-repartitia-pe-spitale_501435.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.