spot_imgspot_img
17.9 C
Vaslui
29-mart.-2024

Patru răniţi, din care o mamă cu leziuni grave, după ce o maşină a intrat pe contrasens, direct în ei

- Advertisement -

Două femei şi doi copii au suferit leziuni în urma accidentului petrecut marţi seară pe E 85, în apropiere de Dărmăneşti. Toţi cei patru se aflau în maşina care se deplasa regulamentar şi a fost lovită de un autoturism care a pătruns pe contrasens. Dintre cei patru răniţi, o femeie în vârstă de 31 de ani, mamă a doi copii, a suferit leziuni multiple, fiind internată pe secţia de Chirurgie-ATI.

Accidentul s-a înregistrat în jurul orei 18.30.

Din cercetările preliminare ale poliţiştilor rezultă că un şofer în vârstă de 41 de ani, din municipiul Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism VW Touran, cu care se deplasa pe direcţia Rădăuţi – Suceava, după ieşirea din Dărmăneşti, a pătruns pe sens opus cu maşina şi a intrat în coliziune cu un VW Golf condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din Cajvana.

Impactul a fost violent, Golful fiind proiectat în afara carosabilului, cu avarii majore în partea lateral stânga.

Au ajuns la spital şi au necesitat îngrijiri medicale femeia de 31 de ani de la volan, o altă tânără de 29 de ani, o fetiţă în vârstă de 4 ani şi un băiat de 5 ani, toţi din Cajvana, toţi ocupanţi ai autoturismului Golf.

Femeia care se afla la volan, mama copiilor, a fost diagnosticată cu multiple leziuni: traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism cranio-facial, traumatism cervical, toraco-abdominal şi de bazin, fracturi costale şi leziune severă splenică. Ceilalţi trei au scăpat cu leziuni mai uşoare.

Poliţia precizează că nici unul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2019-12-19/Patru-raniti-din-care-o-mama-cu-leziuni-grave-dupa-ce-o-masina-a-intrat-pe-contrasens-direct-in-ei#ixzz68ZjNULPU

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.