spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Accidente cumplite, transmise în direct. Telefonul și live-ul pe Facebook le-au adus sfârșitul

- Advertisement -

Zeci de șoferi care făceau live pe Facebook au provocat accidente cumplite și i-au făcut pe polițiști să ceară pedepse aspre prin schimbarea legii. Acum, șoferii nu mai au voie să pună mâna pe telefonul mobil dacă mașina este în mers, iar amenzile au fost mărite mult.

Zeci de oameni au murit în ultimii ani în văzul celor dragi. Au uitat de volan și au fost mai atenți la transmisiunile în direct pe care le făceau pe Facebook. Oficialii MAI au admis că telefonul folosit la volan a devenit o capcană și au majorat amenzile. Dar nu au reușit să stopeze fenomenul.

„O murit și au rămas săracii copii! Am văzut în direct! S-o întrerupt imaginea și am zis, gata! E accident!” – povestea plângând una dintre rudele unui șofer care și-a transmis sfârșitul în direct.

Una dintre cele mai mari tragedii rutiere a avut loc în 2019, în luna mai, în Ungaria. Nouă oameni au murit după ce microbuzul cu care se întoarceau acasă, de la muncă, a intrat pe contrasens, ajungând sub un TIR. Șoferul transmitea în direct pe Facebook din microbuzul în care veselia era la cote maxime.

„Am văzut în direct când el mergea cu mașina și cânta acolo și erau bucuroși. Am văzut și când au zis, wow! Numai atât! S-a întrerupt imaginea și am zis, gata! E accident!” – a povestit o rudă….https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/accidente-cumplite-transmise-in-direct-telefonul-si-live-ul-pe-facebook-le-au-adus-sfarsitul-1239572

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.