spot_imgspot_img
14.5 C
Vaslui
24-apr.-2024

A depăşit peste linia continuă, a acroşat maşina care circula regulamentar şi a aruncat-o în şanţ

- Advertisement -

Un tânăr de 21 de ani, din Vicovu de Sus, a provocat luni un accident pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, în timp ce depăşea neregulamentar o maşină. Şoferul care circula regulamentar a fost rănit după ce autoturismul său a fost proiectat în afara carosabilului.

În jurul orei 13.50, tânărul de 21 ani conducea un autoturism pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, şi s-a angajat în depășirea neregulamentară a unei maşini conduse de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Suceava, încălcând marcajul longitudinal continuu. În timp ce efectua manevra de depășire, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de vehiculul depășit, acroșându-l cu aripa dreapta față. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 61 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, lovindu-se frontal de un timpan de pod.

Şoferul care circula regulamentar a suferit leziuni ușoare și a fost transportat cu o ambulanță SMURD la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-01-07/A-depasit-peste-linia-continua-a-acrosat-masina-care-circula-regulamentar-si-a-aruncat-o-in-sant#ixzz6AQWld38R

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.