spot_imgspot_img
11.2 C
Vaslui
25-apr.-2024

„Celebritatea” costã: Veronica -„Vulpita” a rãmas fãrã fetitã! | VIDEO

- Advertisement -
LEPRE... Veronica si Viorel s-au dat din nou în spectacol la TV, acestia au recunoscut cã sunt asistati social si nu le place munca!

PROTECTIA COPILULUI, ANCHETÃ LA BLÃGESTI!

REACTIE…Protectia Copilului Vaslui s-a auto-sesizat, în sfârsit, în cazul scandalului de la Blãgesti, cu Veronica si Viorel Stegaru, pãrintii unei fetite de 2 ani care, de o sãptãmânã, fac circul de pe lume, în direct, la televizor! Bunica fetitei, Ilinca Stegaru, a declarat cã reprezentatii Directiei Generale de Asistentã Socialã si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit sã vadã de soarta micutei si i-au cerut sã se angajeze în scris cã va avea grijã de copilã. Asadar, Vulpita se dã în spectacol la televizor, iar de fetita sa, va avea grijã chiar soacra, care nu o mai suportã de când a fãcut-o de râs. În tot acest timp, Veronica si Viorel, vasluienii care au scandalizat pe toatã lumea cu povestea violui închipuit, la care s-a adãugat apoi dovezile unei infidelitãti constante ale femeii, iar au ajuns în platoul emisiunii „Acces Direct”. Au recunoscut senini si fãrã pic de rusine, cã sunt amândoi „asistati social”, cerând telespectatorilor, cu o nonsalantã greu de închipuit, sã îi ajute… cu o casã.

Dacã serialul „Vulpita-Veronica” din Blãgesti a început tumultos, cu acuze grave la adresa Politiei din Bârlad, a continuat de râsu’-plâns, cu dezvãluirile dezarmante despre comportamentul sexual aberant al Veronicãi, iatã cã ieri searã telenovela s-a apropiat de final, cu personajele Viorel si Veronica, cufundate complet în penibil. Lenesii care, la vârstele de 33, respectiv 22 de ani, stau acasã, pe baza ajutorului social, au demonstrat încã o datã faptul cã marea majoritate a asistatilor social din judetul Vaslui nu meritã sub nicio formã banii statului. Amândoi au declarat cã iau în jur de 400 de lei, lunar, din banii primãriei si nici nu au de gând sã munceascã. Viorel a sustinut cã a mers la o firmã cunoscutã din judet sã se angajeze, însã, dupã o lunã si jumãtate…a dat de greu! „I-am spus patronului sã-mi mai dea un om sã munceascã cu mine. Si pentru cã nu mi-a dat, mi-am dat demisia”, a spus senin, bãrbatul. Veronica însã nici nu si-a pus vreodatã problema sã munceascã, pentru cã, în timp ce soacra îi tine fetita, trudeste în curte si face mâncare, nora se filmeazã sexy, dansând pe manele de mama focului. Cu toate aceste detalii revoltãtoare, povestea lor bizarã a prins, totusi, la public, iar o doamnã din Giurgiu a sunat si a spus cã e gata sã le dea o casã. Gestul a stârnit apreciere de la unii, dar si indignare de la altii. „Am vãzut oameni cu adevãrat necãjiti aici. Dar nu înteleg, acestia de ce trebuie sã primeascã? Pentru cã nu sunt atât de prosti, pe cât vor sã parã! Eu zic cã de aia au venit la Bucuresti, la Acces Direct, sã capete pomanã. Puturosii ãstia doi nu meritã ajutati. La muncã sã meargã, sã achite chirie, sã vadã cum se munceste”, s-a supãrat jurnalistul Sorin Ovidiu Bãlan, invitat la emisiune.

Bunica Ilinca va avea grijã de nepoticã, sub semnãturã

În timp ce sotii Stegaru, asistati social din Blãgesti, stãteau la Bucuresti, foarte bucurosi cã au cazare la hotel, merg la televiziune, se scaldã prin jacuzzi si fac praf imaginea unui judet întreg, Protectia Copilului s-a decis sã vadã care e situatia realã cu micuta lãsatã în grija bunicilor. Bunica Ilinca Stegaru, o femeie care a pãrut, dincolo de o rãbufnire nervoasã, inevitabilã într-un asemenea context, un om chibzuit, a semnat cã îsi ia rãspunderea, împreunã cu sotul, de a avea grijã de fetitã. Prin telefon, bunica a spus cã pe nepoticã o va tine pentru totdeauna la ea dar cu celebra sa norã nu mai vrea deloc sã aibã de-a face. „Ne-ai fãcut de râs în toatã România”, a concluzionat simplu, bunica Ilinca Stegaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.