spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
26-apr.-2024

Medic acuzat că a făcut ilegal intervenţii la Spitalul din Târgu Mureş. Un pacient a decedat. Cum a fost posibil

- Advertisement -

Acuzații grave la Spitalul Județean Târgu Mureș. Timp de aproape un an, un medic ar fi operat ilegal sute de pacienți pe parafa unei șefe de secție. Un bărbat din Gheorgheni a decedat în condiții suspecte după operație. Cazul a fost semnalat de deputatul USR Emanuel Ungureanu care a anunțat că va sesiza DNA Mureș.

Situaţia a fost făcută publică de deputatul USR Emanuel Ungureanu pe Facebook. Acesta susţine că a primit mai multe sesizări referitoare la faptul că un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, care nu ar fi fost angajat al instituţiei, ar fi efectuat ilegal sute de intervenţii, folosind parafa şefei secţiei de gastroenterologie.

„Timp de aproape 1 an, medicul Monica Pantea a efectuat ILEGAL sute de intervenții pe parafa șefei de secție, prof. Simona Bățagă! Un pacient a decedat în condiții SUSPECTE după ce a fost operat ILEGAL de doamna doctor Monica Pantea!”, scrie Emanuel Ungureanu.

„Activitatea Clinicii de Gastroenterologie SCJU Mures a fost grav perturbată de la începutul anului 2019 prin introducerea ILEGALĂ în această clinică, de către Prof Simona Bățagă, șeful secției, a unui medic, Dr Pantea Monica, care nu se află in relație contractuală cu SCJU Mures!!!…..https://www.romaniatv.net/medic-acuzat-ca-a-operat-ilegal-sute-de-pacienti-la-spitalul-din-targu-mures-cum-a-fost-posibil_505765.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.