spot_imgspot_img
20.1 C
Vaslui
24-apr.-2024

Ministerul Sănătăţii suplimentează cu încă 35.000 număr de doze de vaccin gripal pentru persoanele cu risc

- Advertisement -

Ministerul Sănătăţii ia măsuri de ultimă oră pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă. Ministrul Victor Costache a aprobat suplimentarea cu încă 35.000 a numărului de doze de vaccin gripal pentru campania de vaccinare a persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire, informează un comunicat transmis sâmbătă de către Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că până la data de 19 ianuarie, un număr de 1.447.831 de persoane cu risc de îmbolnăvire au fost imunizate antigripal din cele 1.500.000 doze achiziţionate de MS.

De asemenea, a fost organizată o colaborare interdisciplinară cu Institutele de Boli Cardiovasculare din Bucureşti, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Timişoara, dar şi cu Spitalul Polisano din Sibiu pentru asigurarea unei tehnici extracorporale de suport cardiac şi respirator prelungit pentru persoanele cu insuficienţă respiratorie severă – ECMO. Aceasta este o tehnologie modernă folosită ca suport în astfel de situaţii, mai precizează comunicatul Ministerului Sănătăţii…….https://www.romaniatv.net/ministerul-sanatatii-suplimenteaza-cu-inca-35-000-numar-de-doze-de-vaccin-gripal-pentru-persoanele-cu-risc_506108.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.