spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
29-mart.-2024

Un șofer a provocat o tragedie după ce a încercat să depășească o coloană de mașini

- Advertisement -

Dezastru pe şosea: o femeie a murit şi alte 6 persoane au fost rănite într-un grav accident în lanţ, petrecut în Prahova. 3 autotursime şi o cisternă au fost implicate în carambol.

La locul accidentului au acţionat forţe sporite de pompieri, dar şi un elicopter SMURD chemat de la Craiova. Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Accidentul a avut loc pe DN 65, între Piteşti şi Slatina. Un şofer de 37 de ani ar fi intrat în depăşirea unei coloane de maşini şi s-a trezit că din față vine un autoturism. Logodnica lui, care stătea în dreapta, a pierit în impactul extrem de violent.

Remus Trașcă, şofer: Eram în depăşire, am vrut să mă bag la loc şi m-a furat, m-a aruncat în TIR şi după aia nu ştiu, m-am trezit pe partea ailaltă, m-am dat jos repede din maşină, i-am desfăcut centura iubitei mele. Am încercat să o scot din maşină, să poată să respire.
Reporter: Aveai viteză mare?
Remus Trașcă: Aveam cred că 100, nu ştiu…….https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-sofer-a-provocat-o-tragedie-dupa-ce-a-incercat-sa-depaseasca-o-coloana-de-masini.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.