spot_imgspot_img
15.5 C
Vaslui
25-apr.-2024

Peste 150 de sportivi la stagiul regional de la Vaslui

- Advertisement -

Taekwon-do ITF

PREGÃTIRI… Sala Polivalentã din Vaslui a gãzduit, în perioada 24-25 ianuarie, primul stagiu tehnic regional pentru sportivi. Stagiul a fost organizat de Federatia Românã de Taekwon-do ITF si a adunat la start 150 de sportivi de la 9 cluburi din tarã.

Stagiul a fost tinut de Master Alexandru Muresan (7 Dan), Alin Lãzurcã (5 Dan) si Marius Ionicescu (5 Dan). Au participat sportivi din orasele Vaslui, Bârlad, Iasi, Sibiu, Constanta si Târgu-Mures. Vasluiul a fost reprezentat de sportivii de la C.S „Liga de Est” Vaslui si C.S. „Sulsa” Vaslui. La finalul stagiului, sportivii au fost examinati de Comisia Tehnicã a FRT pentru obtinerea centurii negre. În 2020, Federatia Românã de Taekwon-do ITF va mai organiza douã stagii regionale, la Baia Mare si Timisoara. Cele douã stagii vor avea loc în luna februarie.

Stagiu de pregãtire pentru antrenori si arbitri

În perioda 17-19 ianuarie, C.S „Liga de Est” Vaslui a participat la stagiul national pentru antrenori si arbitri de la Sibiu. La aceastã actiune au participat 27 de cluburi afiliate la Federatia Românã de Taekwon-do ITF. Au fost prezenti 71 de arbitri si 70 de antrenori, iar clubul vasluian a deplasat patru arbitri internationali si antrenori. Este vorba despre Marcel Miron, Cristian Popa, Mihai Hondru si Alin Zaharia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.