spot_img
spot_imgspot_img
25.3 C
Vaslui
05-iun.-2024

Pomenire cu final tragic la Alexandru Vlahutã!

- Advertisement -
TRAGEDIE... La câteva luni dupã moartea sotiei, un bãrbat din comuna Alexandru Vlahutã s-a înecat într-un iaz, vrând sã-l traverseze pentru a scurta drumul! Gheata subtire a cedat!

INCREDIBIL… O familie din comuna Alexandru Vlahutã trece prin momente cumplite! Capul familiei, Ion D., de 65 de ani, a fost dat dispãrut de miercuri, 29 ianuarie seara. A fost cãutat de politisti, jandarmi si sãteni, iar într-un final a fost descoperit a doua zi, plutind cu fata în jos pe un iaz din apropierea localitãtii Buda, la trei kilometri de satul Alexandru Vlahutã, centrul de comunã. Pompierii chemati la fata locului au scos cadavrul înghetat, iar politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, urmând sã fie elucidatã cauza mortii dupã efectuarea necropsiei.

Ion D, de 65 de ani, din comuna Alexandru Vlahutã, a mers miercuri, 29 ianuarie, la o pomenire în satul Buda, acceasi comunã. Omului îi murise sotia de câteva luni si era destul de abãtut, dar pentru cã era rudã cu cei care au fãcut pomenirea, s-a dus sã le fie alãturi. N-a bãnuit niciun moment cã era ultima lui zi de viatã. La întoarcere, întuneric fiind, a plecat pe jos de la Buda, scurtând drumul pe la coada unui iaz care era, chipurile, înghetat. Din pãcate, dupã cum se va descoperi mai târziu, gheata era subtire si s-a rupt iar omul a ajuns în apa rece. Fiind întuneric si nimeni prin jur, cu sigurantã cã nu a fost auzit când striga dupã ajutor. Fetele lui Ion D., care au vãzut cã nu mai ajunge tatãl lor acasã, au rugat un vecin sã anunte la 112 cã acesta a dispãrut. „Am prmit apelul pe 29 ianuarie, seara la 18.13, de la un vecin al victimei, care a anuntat cã acesta a dispãrut. A fost cãutat de politisti, jandarmi si cetãteni din comunã, iar pe 30 ianuarie a fost descoperit plutind pe iazul dintre cele douã localitãti, Buda si Alexandru Vlahutã. Au fost solicitati pompierii pentru a-l scoate din apã, iar apoi corpul a fost preluat de medicina legalã pentru efectuarea necropsiei. În cauzã s-a deschis un dosar penal în care se fac cercetãri pentru ucidere din culpã. În functie de rezutatul necropsiei, vor fi dispuse mãsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.