spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

UPDATE: La loc comanda! Cimitirele din Bârlad NU sunt deschise pentru Paștele Blajinilor!

- Advertisement -

UPDATE: PRECIZARE: Primăria municipiului Bârlad a revenit asupra deciziei de a deschide cimitirele din Bârlad, până pe 27 aprilie, pe care a anulat-o! De fapt, cei care au voie în cimitirele deschise în perioada 25-27 aprilie, de la orele 8.00 – 16.00, așa cum eronat s-a anunțat, sunt doar familiile celor care au fost înmormântați sau vor fi înmormântați zilele acestea, pentru a efectua serviciile funerare (tămâieri de morminte, înmormântări). În rest, totul este anulat, mai precis nu este voie să se facă pomeniri pentru Paștele Blajinilor, toate ordonanțele militare fiind în vigoare!

„Întrucât anunțul anterior (pe care îl retractăm), referitor la deschiderea cimitirelor din municipiul Bârlad, nu a fost remis cu mențiunea respectării în integralitate a tuturor ordonanțelor militare în vigoare, precizăm că acestea sunt în prezent deschise DOAR pentru servicii funerare pentru defuncții depuși în capelele cimitirelor. Ne cerem scuze și facem rectificarea de rigoare!”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei Bârlad.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Cimitirele Bârladului, redeschise!

ANUNȚ AȘTEPTAT… Primăria municipiului Bârlad aduce la cunoștință publică faptul că, începând de astăzi, 25 aprilie 2020, până luni, 27 aprilie 2020, inclusiv, cimitirele din municipiul Bârlad vor fi redeschise publicului, numai în intervalul orar 08.00 – 16.00 și doar cu respectarea prevederilor ordonanțelor militare referitoare la distanțarea socială și purtarea măștilor și mănușilor protectoare.

Măsura a fost dispusă de primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș și vine în întâmpinarea tuturor localnicilor care nu au putut să ajungă la mormintele raposaților, conform tradițiilor creștine.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.