spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Măcelul de la Bolintin Vale: „Miliţianca aia sărea pe mine. M-a leşinat aici”

- Advertisement -

Marin Leonard (20 de ani), cunoscut ca Robică în comunitate, este tânărul bătut de șeful Poliției din Bolintin Vale, iar acum a rupt tăcerea în acest caz.

Tânărul a povestit că nu era băut în ziua respectivă, nu a făcut scandal şi nu înţelege nici acum de ce a fost bătut de comandantul Poliţiei. Mai mult, acesta susține că a fot lovit și de o polițistă.

Episodul a avut loc în urmă cu o săptămână, când mai mulţi reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Jandarmeriei au intervenit în forţă într-o comunitate de romi din oraşul Bolintin Vale, judeţul Giurgiu. Ulterior, comisarul Marian Costel Şerban, cel care l-a bătut pe Marin Leonard, a fost demis din funcție, fiind urmărit penal în momentul de faţă de către procurori pentru purtare abuzivă.

Eram în casă. Eu nu m-am băgat la cearta asta, n-am avut treabă cu ei, şi eram acolo în casă. Şi mă pomenesc cu mascaţii în casă, m-au pus pe burtă, au intrat la mine în casă. (…) Mi-au dat bătaie acolo, m-au luat de acolo şi m-au pus aici, pe burtă.

Aici a sărit pe mine, m-au omorât, numai cu bâte şi cu fier din ăla şi cu pulane mi-au rupt şi mâna, şi piciorul. Mi-au dat jos adidaşii din picioare şi m-au bătut numai pe călcâie aici. M-a leşinat aici. Peste o jumătate de oră m-au bătut aici. …https://evz.ro/macelul-de-la-bolintin-vale-militianca-aia-sarea-pe-mine-m-a-lesinat-aici.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.