spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
20-mai-2024

Lucrãrile de asfaltare de pe strãzile Bârladului nu se opresc! (FOTO)

- Advertisement -

MUNCÃ LA GREU… La Bârlad, toate contractele aflate în executie la nivel local, în special cele pe infrastructura rutierã, nu au fost întrerupte si continuã în ritmul impus de starea actualã.

Astfel, primarul Dumitru Boros informeazã cã, numai în ultimele zile, au început lucrãrile de refacere a mai multor trotuare din localitate de pe unele strãzi care, fie au fost asfaltate recent, fie urmeazã a intra la asfaltare. Este vorba despre trotuarele de pe strãzile Siret si Gheorghe Emandi (recent asfaltate) si de pe strada Stefan Procopiu (care urmeazã a fi asfaltatã în curând).

„Cu respectarea prevederilor tuturor ordonantelor militare în vigoare, în Bârlad se lucreazã si se va lucra. Nu se opreste nici o lucrare demaratã, chiar dacã ritmul este ceva mai lent, dar mai sigur pentru constructori. De asemnenea, anunt în premierã cã cel târziu la începutul sãptãmânii viitoare, în ciuda piedicilor si „demersurilor” fãcute de unii (consilierii locali ai PSD Bârlad – n.r.), va începe si asfaltarea altor strãzi, în baza contractelor pe care le-am semnat încã de anul trecut si care au termene clare de executie. Totodatã, asigur cã în foarte scurt timp vom încheia si celelalte lucrãri care au avut un termen mai scurt de executie…”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim cã, în acest moment, în executie se aflã douã mari pachete de strãzi (29 la numãr) propuse pentru asfaltare cu refacerea întregii infrastructuri (carosabil, trotuare, spatii verzi, etc) sau doar cu refacerea covoarelor asfaltice (inclusiv cu rebordurãri si ridicãri de canale).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.