spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Titi Aur a gãtit pentru 30 de persoane în dificultate din Bârlad! (FOTO)

- Advertisement -

PROIECT… Clubul „Bikerboyz Bârlad’, împreunã cu toti motociclistii din localitate au dat ieri startul unui nou proiect, în vreme de pandemie, intitulat „Gãtim cu personalitãti bârlãdene”. Prima personalitate care s-a alãturat proiectului a fost Titi Aur, cel mai bun pilot al României, care a gãtit împreunã cu motociclistii bârlãdeni si a împãrtit 30 de pachete la oamenii aflati în nevoie din Bârlad: bãtrâni, bolnavi, invalizi si copii din familii fãrã venituri!

Oamenii care fac parte din proiectul Clubului de motociclisti Bikerboyz Bârlad, primind zilnic o masã caldã, oferitã si distribuitã de aproape 60 de motocilisti din Bârlad, au avut ieri o surprizã de proportii! Cel care le-a înmânat ieri pachetul de mâncare caldã, gãtitã cu mâna lui, a fost Titi Aur, bârlãdeanul cotat ca cel mai bun pilot de masini de curse al României. Pachetul continea o ciorbã de porc si ficãtei de pasãre cu piure de cartofi si castraveciori murati, iar mâncarea a fost gãtitã în locatia detinutã de motociclistii bârlãdeni. Proiectul ambitios al bikerilor bârlãdeni a avut un ecou nemaipomenit, iar Titi Aur este primul dintr-o pleiadã de personalitãti pe care s-au gândit bikerii sã le invite sã li se alãture.

„Titi Aur este o emblemã a Bârladului si nu putea rãmâne indiferent la problemele cu care se confruntã o parte dintre bârlãdeni, care au venituri scãzute spre deloc. Noi i-am fãcut invitatia si am avut marele noroc ca Titi Aur sã fie în Bârlad. A rãspuns imediat afirmativ, a gãtit cu noi, a distribuit! Este un om cum rar întâlnesti, sufletist si sensibil în fata problemelor semenilor nostri mai putin norocosi. Noi, bikerii din Bârlad si mã refer nu numai la Clubul Bikerboyz ci la toti motociclistii din Bârlad, peste 60, ne-am luat angajamentul ca pânã pe 15 mai, sã ajutãm cât mai multi oameni aflati în situatie de risc! Toate cazurile noastre au un numitor comun: cei pe care îi ajutãm nu mai pot munci! Sunt bãtrâni, bolnavi, fãrã niciun venit, cu multi copii. Unii dintre ei au apartinãtori plecati în strãinãtate dar datoritã pandemiei nu pot trimite familiei niciun ban, fiind si ei izolati la domicilii. Avem cu ce sã ajutãm, am primit si primim constant ajutor de la Asociatia <<Nãscutã Înger>> din Piatra Neamt, prin doamna Carmen Suciu si <<îngerii>> voluntari din Piatra Neamt si Bârlad. Sunt multe persoane care doneazã alimente, haine, bani, obiecte de uz casnic. Suntem uluiti de puterea de mobilizare a oamenilor din toatã tara! Care nu vor nici mediatizare, vor sã rãmânã anonimi. Asta înseamnã cã =nefacembine!”, a spus unul dintre bikerii bârlãdeni, Florin Motrea.

La toate actiunile coordonate de clubul Bikerboyz Bârlad, s-au alãturat aproape 60 de motocilisti din Bârlad, care ajutã si distribuie ajutoarele sosite pentru cazurile grave semnalate de Asociatia „Nãscutã Înger” din Piatra Neamt sau direct la Bikerboyz Bârlad, în comunele din jurul Bârladului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.