spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Cine va supraveghea copiii după ce părinţii revin la serviciu din 15 mai. Marcel Vela: „Se analizează să fie găsită o soluţie tehnică”

- Advertisement -

Cine va sta cu copiii după ce părinţii revin la serviciu din 15 mai? Este întrebarea care i-a fost adresată ministrului de Interne de către mama unui copil. Marcel Vela a explicat că urmează ca ministrul Muncii, Violeta Alexandru, să găsescă o „soluţie tehnică” pentru a veni în sprijinul părinţilor.Ministrul de Interne, Marcel Vela, a răspuns, joi, într-o sesiune live întrebărilor care i-au fost adresate pe pagina sa de Facebook cu privire la perioada de relaxare.

O femeie l-a întrebat ce se va întâmpla cu copilul ei minor care va trebui să stea singur acasă din 15 mai, când părinţii vor trebui să se întoarcă la serviciu.

„Se analizează de către colega mea Violeta Alexandru posibilitatea ca şi după 15 mai să fie găsită o soluţie tehnică, compatibilă cu tot ceea ce prevede Codul Muncii, astfel încât să nu rămână copiii nesupravegheaţi, iar dumneavoastră să aveţi garanţia unui venit în această perioadă”, a răspuns ministrului de Interne, conform Mediafax.

Copiii vor reveni la cursuri abia din toamnă, având în vedere că anul şcolar se va încheia în acest an fără ca şcolile să se mai redeschidă. De asemenea, pe 15 mai, când expiră cea de-a doua lună de stare de urgenţă, e de aşteptat ca românii să revină la serviciu. …https://www.romaniatv.net/cine-va-supraveghea-copiii-dupa-ce-parintii-revin-la-serviciu-din-15-mai-marcel-vela-se-analizeaza-sa-fie-gasita-o-solutie-tehnica_519797.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.