spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

A ieşit să îşi caute scroafa în călduri şi a fost amendată de poliţişti

- Advertisement -

Întâmplare inedită într-o comună din judeţul Satu Mare. O femeie a fost amendată după ce a ieşit pe strada să îţi caute scroafa aflată în călduri. Povestea a fost relatată de un internaut pe Facebook. Poliţiştii i-au aplicat femeii o amendă de 2000 de lei pentru că nu avea declaraţia pe proprie răspundere. Soţul femeii susţine că soţia lui a ieşit pe strada pentru a căuta scroafa care se afla în călduri.

Bărbatul se întreabă retoric ce se întâmpla cu cei care cultivă droguri

Soţul femeii a postat un mesaj pe Facebook în care povesteşte întreaga întâmplare, Acesta a povestit cum soţia lui a încălcat ordonanţa militară

„Mulţumim domnului şef de post Pomi, Ioan Sorean, pentru amendă data soţiei mele cu ocazia în care porcul din gospodărie a fugit pe stradă şi soţia mea n-a apucat să ia declaraţia pe propria răspundere încălcând astfel ordonanţa militară. 2000 de lei. Mă întreb retoric cum stăm cu cei ce au plantat drogurile, oare se plantează ca şi varza?”, a scris Peter.

Procesul verbal întocmit pentru circulaţie fără declaraţie

În procesul verbal se arată faptul că femeia ar fi circulat fără declaraţia pe proprie răspundere pe strada Principală din comună Poni din judeţul Satu Mare. Conform Ordonanţei Militare, declaraţia este una obligatorie, aşa că femeia a fost sancţionata cu suma de 2.000 de lei.

Procesul verbal a fost completat în lipsă! Femeia nu a vrut să-l semneze

onform şefului de post din localitate, procesul verbal a fost completat în lipsă pentru ca ”datorită faptului că animalul (porcul), condus pe stradă, putea deveni pericol pentru circulaţia rutieră”.

Soţul femeii a povestit că soţia a fugit 300 de metri după scroafă

Horaţiu Peter a povestit, joi, corespondentului mediafax că scroafa, care era în călduri, a ieşit din curtea gospodăriei pentru a ajunge la vier, iar soţia sa a fugit să o prindă.

„Soţia a fugit după scroafă vreo 300 de metri şi a prins-o în zona magazinului din sat, iar acolo s-a întâlnit cu şeful de post care era în maşină şi a întrebat-o, fără să se dea jos şi fără să o legitimeze, dacă are declaraţia pe proprie răspundere la ea, iar soţia i-a răspuns că nu, pentru că a fugit după porc. …https://www.bzi.ro/a-iesit-sa-isi-caute-scroafa-in-calduri-si-a-fost-amendata-de-politisti-3939246?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.