spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Fiul unui afacerist din Piteşti, haos în oraş. S-a filmat în timp ce ameninţa cu pistolul

- Advertisement -

Un tânăr piteștean a fost filmat în timp ce își provoacă adversarii să iasă din casă. Conduce haotic, adresează injurii oamenilor legii și amenință cu un pistol.

Tânărul este sportiv, făcând parte din Federația Română de Tenis, fiind legitimat la LPS- CCS Pitești. Tatăl lui este un afacerist care deține o fermă în județul Olt. Vineri polițiștii au făcut o percheziție la locuința sa.

Înregistrarea a fost făcută pe 27 aprilie în jurul orei 22.00 și durează aproximativ 20 de minute. Tânărul este la volanul bolidului său iar cea care filmează este iubita în vârstă de 19 ani, potrivit realitateadearges.net. „Avem de toate, avem şi d’alea (n.r. – şoferul arată un spray paralizant), avem şi d’alea (scoate un pistol) – nu-i problemă. Ieşi după ora 10, plăteşti 20 de milioane amenda şi vii! Dacă eşti şmecher, îţi asumi!” – spune tânărul, provocându-și adversarii la o confruntare și le dă întâlnire în zona stadionului Nicolae Dobrin din Pitești. Adresează injurii la adresa polițiștilor și jandarmilor, spunând că nu au ce să-i facă. …https://www.romaniatv.net/fiul-unui-afacerist-din-pitesti-haos-in-oras-s-a-filmat-in-timp-ce-ameninta-cu-pistolul_519921.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.