spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

- Advertisement -

Pentru cei care nu știau tatăl Danei Budeanu este un fost asociat al unei firme în care de numele său este legat o dare de mită. În acel raport apar mai multe companii de energie la nivel global.

Cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu. De ce vrea să-și țină numele de familie ascuns

Firmele la care operează Dana Budeanu au aceeași adresă ca ale tatălui său, Adrian Guțilă. Datorită afacerilor „dubioase” pe care le are tatăl său, Dana a hotărât să renunțe complet la numele de fată – Guțilă și să rămână cu cel al fostului soț – Radu Budeanu. Aceștia au divorțat de multă vreme.

Firmele care au făcut afaceri cu Irakul se numără Rompetrol, Bulf Oil, Hash Ro Shipping Oil SRL care au cumpărat țiței irakian. Alte firme care au livrat echipamente și au prestat servicii în acest domeniu sunt Upetrom 1 Mai Ploiești, UPET Târgoviște, PCC Sterom Câmpina, Romtek Special Industries, Petrotub Român, Black Sea Technochim, Electronum, General Turbo, Sancamex, scrie publicația newsweek.ro

Dana Budeanu și-a câștigat „faima” datorită emisiunii „Verdict cu Dana Budeanu” unde comenta ținutele vedetelor. A devenit faimoasă prin critica vehemență a vedetelor și a altor persoane publice din România.

PRO TV a renunțat la finalul lunii octombrie a încetat colaborarea cu aceasta. A

Acum ceva timp, Dana Budeanu era editoarea unei rubrici de „Bine/Prost îmbrăcate” a unei reviste de paparazzi.

La acea vreme era declarată stilist de către acea revistă, iar cititorii nu știau că este soția fondatorului CanCan și Ciao. După câțiva ani, aceasta a scris o carte „Manual de stil” care potrivit ele.ro este plagiată după cartea stilistei britanice Nina Garcia și jurat în emisiunea Project Runway.

Acum Dana Budeanu publică videoclipuri pe canalul său de Youtube unde critică diverse persoane și evenimente din țara noastră. Părerile sale clar țintite au supărat multe persoane atât unele publice, cât și oameni simpli din popor. …https://huff.ro/staruri/cum-o-cheama-de-fapt-pe-dana-budeanu-de-ce-vrea-sa-si-tina-numele-de-familie-ascuns-209484

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.