spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

În plinã pandemie, o institutie din Vaslui face angajãri

- Advertisement -

ANUNT… Veste bunã pentru vasluienii care au rãmas fãrã loc de muncã si aspirã la un post în sistemul bugetar. În plinã crizã economicã, Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã Vaslui face angajãri. Sunt disponibile 19 posturi de subofiter operativ principal. Sapte dintre acestea sunt în cadrul Detasamentului de pompieri Vaslui – Garda nr. 1 de interventie Vaslui, 1 post – Detasamentul de pompieri Vaslui – Garda nr. 2 de interventie Negresti, 5 posturi – Detasamentul de pompieri Bârlad, 6 posturi – Sectia de pompieri Husi. Nu e nevoie de studii în domeniu, însã este necesar ca cei interesati sã fie cel putin absolventi de liceu cu diplomã de bacalaureat, sã aibã capacitatea deplinã de exercitiu, sã fie apti din punct de vedere medical, fizic si psihologic. Cei interesati, trebuie sã trimitã dosarele de înscriere la concurs pânã pe data de 8 mai, ora 20:00, pe adresa de e-mail dispecerat@isuvaslui.ro.

Posturile vor fi repartizate prin încadrare directã, din rândul persoanelor care îndeplinesc conditiile legale, criteriile specifice si cerintele pentru ocuparea posturilor vacante. Pot participa la recrutare inclusiv cadrele militare în rezervã, dacã îndeplinesc suplimentar si urmãtoarele criterii specifice: nu au fost trecute în rezervã în conditiile art. 85 lit. a), d), i), j), k) sau ale art. 87 din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificãrile si completãrile ulterioare. Potrivit anuntului fãcut de Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã Vaslui, pe data de 9 mai va fi publicat tablelul cu rezultatele verificãrii dosarelor de recrutare, a listei candidatilor care nu îndeplinesc conditiile de participare la selectie, precum si planificarea la interviu pentru candidatii care îndeplinesc conditiile si ale cãror dosare de recrutare au fost complete si corect întocmite. Candidatii care îndeplinesc conditiile de participare si ale cãror dosare de recrutare sunt complete si corect întocmite, vor fi planificati la interviu.

Vor putea fi încadrati pe post doar candidatii care vor primi avizul psihologic Apt

Interviurile se vor desfãsura pe data de 10 mai. „Candidatii selectionati trebuie sã fie apti din punct de vedere medical, fizic si psihologic. Aptitudinea se constatã de structurile de specialitate ale M.A.I., printr-o examinare medicalã si evaluare psihologicã, potrivit reglementãrilor specifice în domeniu. Candidatii selectionati pentru ocuparea posturilor vacante vor sustine evaluarea psihologicã, cu personal specializat de la nivelul M.A.I., anterior încadrãrii. Vor putea fi încadrati pe post doar candidatii care vor primi avizul psihologic Apt. Candidatii selectionati si încadrati vor întocmi fisa medicalã-tip M.A.I., în cel mai scurt timp de la încadrare, conform O.M.A.I. 374/2003 si O.M.A.I. 107/2014. Dacã în urma întocmirii fisei medicale-tip M.A.I., se constatã neîndeplinirea baremelor medicale specifice, persoanele încadrate vor fi trecute în rezervã. Relatii suplimentare privind organizarea si desfãsurarea selectiei, pot fi obtinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã „Podul înalt” al Judetului Vaslui, exclusiv telefonic la nr. 0235/311212, interior 27007 sau 27126, zilnic, între orele 09.00-19.00″, se aratã în anuntul publicat pe site-ul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.