spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

„Vulpita” afonã de la Blãgesti, scandal cu muzicienii de top, supãrati pe succesul ei! (VIDEO)

- Advertisement -

SUCCES ÎN PANDEMIE

RÂS SI PLÂNS… Veronica-Vulpita a scandalizat piata muzicalã româneascã! Muzicieni de top, absolventi de Conservator, precum Andrei Tudor sau Marcel Pavel, si-au declarat public stupefactia pentru faptul cã nelinistita vasluiancã, desi e complet afonã si aritmicã, e de neînvins în topul vizualizãrilor pe youtube. „Un promo de 20 de secunde cu o piesã jenantã, în care apare Vulpita de la Vaslui e de trei zile, pe locul I în tranding România. Ce e în neregulã cu românii?”, s-au întrebat artistii. „Am vãzut si eu aceste discutii. Nu am o explicatie”, a fãcut pe-a nestiutoarea Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, culmea, chiar înainte de a oferi publicului piesa cea nouã a Veronicãi, în duet cu un anume Rafaelo.

Se terminã în curând si Starea de Urgentã, dar serialul „Vulpita” pare fãrã capãt! Veronica Stegaru rãmâne, asadar, cu sot cu tot, în centrul atentiei nationale, ceea ce genereazã discutii aprige între „fanii” vasluienilor si cei care nu contenesc sã se minuneze de cum au ajuns cei doi asistati social vedete de televiziune. Acum a venit rândul muzicienilor cu diplomã si cariere muncite sã se revolte pentru faptul cã românii ascultã cu milioanele piesele în care apar afonii Veronica si Viorel Stegaru, pe când artistii talentati ai tãrii se chinuie cu anii, ca sã aibã o piesã în topul preferintelor, pe youtube. Prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a încercat sã se scuze în fata colegilor de breaslã: „”Am vãzut si eu aceste discutii. Nu am o explicatie”, a spus aceasta. Explicatia ar fi însã foarte limpede: Veronica si Viorel sunt tinuti acolo si „ambalati” în protagonistii unui serial care stârneste reactii, controverse, interes. Asearã, Veronica si-a lansat deja a doua piesã, sub ochii plini de necaz ai sotului Viorel, care are „la activ” doar o piesã, în duel cu solista Maria Constantin. Niciunul dintre ei habar nu are sã cânte, dar producãtorii „Acces Direct” stiu cum sã-i promoveze, sã le gãseascã anumite colaborãri, în asa fel încât sã-i ofere publicului pe post de…artisti. „Vulpita, artistã de top!”, au titrat producãtorii pe ecran, chipurile, într-o tentã de ironie.

Viorel vrea sã preia conducerea emisiunii! Prezentatoarea „Acces Direct” l-a amenintat cã îl scoate afarã cu paza

Tinuti zi de zi în studio si tratati ca niste vedete, asistatii social de la Blãgesti au început sã îsi ia nasul la purtare. Viorel are câteva editii bune de când amenintã cu „dezvãluiri” despre echipã si despre ce se petrece dincolo de emisiunea în direct. Ieri, de pildã, le-a spus cã el se opune lansãrii noii piese a Veronicãi si evenimentul nu va avea loc. „Viorele, îti reamintesc faptul cã tu esti invitat în emisiunea noastrã, nu noi în emisiunea ta! Eu îti fac un favor cã te chem în emisiune. Dar dacã nu te porti civilizat, te dau afarã cu paza”, i-a pus în vedere prezentatoarea. „Domnilor, acesti doi oameni din Vaslui nu au nicio vinã! Ei nu prea gândesc ce e cu ei. Voi îi tineti acolo, ca sã aveti audientã”, au reactionat unii. „Audienta emisiunii aratã cã ei vã intereseazã. Vor sta aici, pânã când dumneavoastrã nu vã veti mai uita”, a explicat, în direct, prezentatoarea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.