spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Răsturnare de situație în cazul ieșenilor morți din cauza spirtului medicinal! Se fac necropsii la Iași direct în cimitire! Rezultatul poate schimba întreaga anchetă!

- Advertisement -

După ce mai multe persoane și-au găsit sfârșitul din cauza consumului de spirt medicinal, la Iași ancheta se extinde. Ieri s-au făcut necropsii în cimitirul unei comune din Iași. Cadavrele a doi bărbați care au fost găsiți morți în urmă cu câteva zile au fost examinate. Rezultatul necropsiilor trebuie să stabilească dacă moartea celor doi bărbați a survenit tot din cauza consumului de spirt medicinal

Răsturnare de situație în cazul anchetei de la Iași. După ce zece ieșeni au murit din cauza spirtului medicinal, s-a extins ancheta. Astfel, ieri, în comuna ieșeană Plugari s-au făcut două necropsii, chiar în cimitirul din localitate. Astfel, anchetatorii vor să afle dacă două morți considerate suspecte au sau nu legătură cu spirtul contrafăcut. Dawoud Abdel Nabi Ali și Ahmed Fuad sunt doi arabi care au afaceri în capitală. Odată cu începerea pandemiei, cei doi s-au gândit să facă bani rapid și simplu.

Așa au ajuns să pună în practică un plan aproape diabolic. Au cumpărat recipiente din plastic, au imprimat etichete și au combinat mai multe substanțe folosind o cantitate uriașă de metanol, un alcool ucigaș. Alcoolul sanitar s-a vândut ca pâinea caldă și așa au ajuns cei doi arabi să vândă cantități uriașe de alcool medicinal contrafăcut obținând zeci de mii de euro. Într-un timp extrem de scurt. Ambii aveau standuri în „Dragonul Roșu”, iar de acolo a fost distribuit în multe zone din țară spirtul ucigaș.

Bani grei din spirt contrafăcut

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au lucrat ca la carte și au reușit să dea de cei care au ucis cu sau fără voie. …https://www.bzi.ro/rasturnare-de-situatie-in-cazul-iesenilor-morti-din-cauza-spirtului-medicinal-se-fac-necropsii-la-iasi-direct-in-cimitire-rezultatul-poate-schimba-intreaga-ancheta-video-3941620?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.