spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

Mesaj emoționant al unei fetițe din judetul Vaslui: „vă rog din toată ființa mea să îmi împrumutați și mie un telefon, ca să îmi fac temele”

- Advertisement -

O fetiță din comuna Șuletea i-a trimis primarului o scrisoare emoționanță. Aceasta l-a rugat să-i împrumute un telefon pentru a-și putea face temele. „Momentan, folosim toți telefonul mamei mele, dar nu reușim să ținem pasul cu acest sistem de învățământ datorită lipsei unui alt telefon. Știu că aveți un suflet bun și vă rog cu toată ființa mea să îmi împrumutați și mie un telefon, iar dacă nu aveți unul disponibil, v-aș ruga să îmi cumpărați dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocația, vă voi aduce numaidecât banii”, a promis fetița.

Răspunsul primarului Ciprian Tamaș a venit pe loc. Fără să mai stea pe gânduri, acesta a promis ca o va ajuta nu numai pe aceasta, dar va încerca să-i ajute și pe colegii ei, care nu au posibilitatea să își facă temele online. Astfel, acesta a transmis un apel de mobilizarea către toți cei care au telefoane mobile cu acces la internet și ar putea să le doneze copiilor: „Da. Răspunsul meu este afirmativ, îți voi da un telefon în stare perfectă de funcționare pentru a-ți face temele la timp, copil minunat! Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiță, elevă a școlii noastre! Pur și simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineață cu directorul scolii și mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situație! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacționa cu cadrele didactice online. Am o veste bună și pentru elevii care dispun de telefoane și nu au date mobile: la sfârșitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat. Astfel, am rugămintea la voi, prietenii mei dragi, care v-ați schimbat smartphone-ul și vreți să aduceți o bucurie, să îl donați pe cel vechi cu toată bucuria unui elev nevoiaș din comuna noastră. Noi promitem că vom face poze și vă trimitem fiecăruia dintre voi bucuria și zâmbetul copilului norocos. Distribuiți vă rog, mobilizarea ne va ajuta copiii să țină pasul cu profesorii!”, a transmis primarul comunei Șuletea, Ciprian Tamaș.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.