spot_img
spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
17-mai-2024

ZILE LIBERE 2020. Câţi angajaţi au fost lăsaţi de angajatori cu copiii acasă pe perioada închiderii şcolilor

- Advertisement -

Au trecut aproape două luni de când patronii din România sunt obligați să le acorde zile libere plătite salariaților care au copii și trebuie să stea cu ei acasă pe perioada în care sunt închise școlile, iar acum avem unele cifre care ne oferă o imagine a dimensiunilor aplicării Legii 19/2020. ZILE LIBERE. Până la data de 6 mai 2020 angajatorii din România au depus la stat 4.291 de cereri pentru a li se deconta indemnizațiile acordate salariaților care stau acasă cu copiii, pe perioada închiderii unitățlor de învățământ, conform datelor oficiale transmise de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), la solicitarea StartupCafe.ro.

În mod normal, un angajator depune o singură cerere pentru mai mulți angajați, dar teoretic pot exista și cazuri când angajatorul e nevoit să depună mai multe cereri, dacă angajații respectivi solicită zile libere în etape diferite.Totuși, din statistica oficială putem trage concluzia că în mod sigur sunt în jur de 4.000 de angajatori care au angajați care stau acasă cu copiii beneficiind de Legea 19/2020.

Cererile depuse până la 6 mai se referă la un număr total de 22.482 angajați. ….https://www.romaniatv.net/zile-libere-2020-cati-angajati-au-fost-lasati-de-angajatori-cu-copiii-acasa-pe-perioada-inchiderii_520845.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.