spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Primul mesaj al lui Ciolacu după ce a leşinat! Cât de bolnav este? A dezvăluit tot

- Advertisement -

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ţinut să le transmită un mesaj prietenilor şi susţinătorilor săi, îngrijoraţi de soarta liderului social-democrat după ce l-au văzut cum aproape s-a prăbuşit în direct.

Ciolacu spune ca şi-a revenit şi se simte bine. El i-a mulţumit mai întâi lui Dumnezeu, apoi tuturor celor care i-au fost alături şi i-au trimis mesaje de susţinere, iar la final medicilor de la Spitalul Militar. „Mă întorc la treaba!”, i-a asigurat liderul PSD pe toţi în încheierea postării sale.

Mesajul integral publicat de Marcel Ciolacu

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!

Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!

Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.

Mă întorc la treabă!”, a fost mesajul postat de Marcel Ciolacu pe Facebook, duminică după-amiază. ….https://www.capital.ro/primul-mesaj-al-lui-ciolacu-dupa-ce-a-lesinat-cat-de-bolnav-este-a-dezvaluit-tot.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.