spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
17-mai-2024

Marcel Vela, despre amenzile care pot fi date după 15 mai: Dacă cineva nu are mască şi strănută poate avea dosar penal

- Advertisement -

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a intrat în direct, pe canalul direct de Youtube al lui George Buhnici, unde a vorbit despre pandemia de coronavirus care a afectat România.Ministrul de Interne a vorbit despre amenzile pe care autoritățile le vor aplica cetățenilor după data de 15 mai, când România va ieși din starea de urgență și va intra în stare de alertă.

„Daca nu aveți mască, dacă o societate nu își decalează programul ca să reducă presiunea de pe transportul public, daca se face o altă activitate decât cea permisă, să se deschidă un restaurant, o terasa. Vor fi amenzi și pentru grupuri mai mari de trei persoane sau pentru un sport de echipă care nu este autorizat”, a precizat Vela.

Ministrul a afirmat că decizia a fost luată în contextul în care cetățenii au arătat faptul că nu își mai doresc să stea în casă, iar autoritățile se bazează pe responsabilitatea acestora.

„Se bazează în primul rând pe evoluția pandemiei din România. Adică oamenii au fost responsabili. Măsuratoarea a fost făcută la mijlocul lunii aprilie, de Paște, si de 1 mai. Acum în 15 mai nu am inregistrat un boom, o explozie a cazurilor. Suntem într-un platou destul de firesc al situației epidemiologice. Se putea merge cu un pas înainte în gestionarea tuturor problemelor de la nivel național. În același timp, există și o saturație, o așteptare extrem de mare din partea populației. Nu e ușor să ții copiii în casa, persoanele peste 65 de ani. Sunt două luni în care oamenii au fost eroi” , a declarat ministrul. …https://www.romaniatv.net/marcel-vela-despre-amenzile-care-pot-fi-date-dupa-15-mai-daca-cineva-nu-are-masca-si-stranuta-poa_521133.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.