spot_img
spot_imgspot_img
26.8 C
Vaslui
02-iun.-2024

Huseanca Sonia Trifan, designer de top la Bucuresti, lectie de empatie pentru „Vulpita” Veronica!

- Advertisement -

ELEGANTÃ… Sonia Trifan, unul din cei mai de succes creatori de modã din România, a oferit tuturor o lectie de empatie, prin modul în care s-a purtat cu Veronica Stegaru, femeia simplã din Blãgesti, ajunsã, fãrã sã vrea, personaj central în showbiz-ul românesc. În conditiile în care „Vulpita” este, de cele mai multe ori, tinta ironiilor si a bãscãliei fãrã crutare, Sonia a mângâiat-o pe Veronica, i-a spus cuvinte calde si i-a dat asigurãri cã o va primi în magazinul sãu de rochii scumpe, sã învete ceva nou si sã îsi câstige bãnutii. „Mereu doamna Sonia a fost bunã cu mine”, a spus Veronica, izbucnind în lacrimi. Purtarea caldã a Soniei Trifan i-a înduiosat pe internauti. „Bravo, Sonia! Jos pãlãria! Dacã unii se pretind mai sus decât Veronica si Viorel Stegaru, atunci ei ar trebui sã dovedeascã acest lucru, nu sã râdã de doi oameni vai de capul lor. Respect, Sonia Trifan”, au fost mesajele telespectatorilor emisiunii „Acces Direct”.

Cu doar 8 clase absolvite la Blãgesti si cu o educatie de acasã destul de precarã, Veronica Stegaru aproape cã nici nu prea întelege bine ce i se întâmplã. O spune des inclusiv moderatarea emisiunii „Acces Direct”, care vede cã vasluianca nu constientizeazã ce înseamnã sã ai milioane de vizualizãri pe youtube, sã participi zi de zi la o televiziune nationalã si sã fii în trending în multe tãri europene, cu cele douã melodii scoase de curând. Poate tocmai din cauza acestei naivitãti evidente a „Vulpitei”, cei care râd de ea si o batjocoresc, nu dau dovadã cã sunt mult diferiti de ea… Aflatã acum într-o perioadã criticã în relatia cu Viorel, care, si el la rândul lui, s-a învãtat cu „celebritatea”, Veronica s-a dus cu reportera Doina la magazinul de lux al Soniei Trifan. „Mereu mi-a dat sfaturi bune”, a spus Veronica. Dar si rochite i-a dat Sonia Trifan de mai multe ori, atunci când „Vulpita” a avut nevoie.

Sonia i-a oferit „Vulpitei” un loc de muncã, în magazinul sãu cu rochite superbe!

Frumoasa Sonia Trifan, huseancã de bastinã, a încurajat-o pe „Vulpitã”. A îndemnat-o sã învete lucrurile bune din tot ce i se întâmplã, sã evolueze si sã caute sã reuseascã cu forte proprii. Mai mult decât atât, i-a fãcut o propunere de nerefuzat: sã vinã în magazinul ei de lux, sã învete sã vorbeascã cu clientele, sã rãspundã la telefon si sã ia salariu pentru asta. Veronica a izbucnit în lacrimi, cãci, dincolo de personajul care face acum deliciul internetului, „Vulpita” e, pânã la urmã, o biatã fatã de la tarã, fãrã scoalã, fãrã sustinere, nimeritã acum într-o lume complet diferitã de ceea ce a trãit ea, pânã la cei 21 de ani ai sãi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.