spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Vesti bune pentru vasluienii care vor sã obtinã permisul de conducere: din iunie se reiau examenele

- Advertisement -

LA TREABÃ… Directia Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor (D.R.P.C.I.V.) informeazã cã, începând cu data de 18 mai, se vor relua treptat activitãtile de relatii cu publicul la toate serviciile comunitare. „Activitãtile se vor solutiona doar în baza programãrilor online – accesibile pe site-ul institutiei noastre www.drpciv.ro. Accesul în incinta sediilor se va face controlat, în grupuri mici formate din 5-10 persoane, prin grija personalului propriu al serviciilor publice comunitare, în functie de particularitãtile spatiului de lucru cu publicul”, precizeazã reprezentantii Directiei.

Reluarea activitãtii de examinare este preconizatã la începutul lunii iunie, în douã etape. Prima etapã – examinarea la proba practicã pentru cei declarati admis la proba teoreticã si programati la proba practicã pe durata instituirii stãrii de urgentã (cu prioritate pentru candidatii afectati de mãsurile restrictive, respectiv cei cãrora le-au expirat documente aflate la dosarul de examinare sau expirarea acestor documente în perioada imediat urmãtoare.

În a doua etapã urmeazã sã se reia activitatea de examinare: proba teoreticã la aproximativ douã sãptãmâni, în functie de volumul solicitãrilor pentru proba practicã.În vederea desfãsurãrii activitãtii de examinare, vor fi respectate cu strictete urmãtoarele mãsuri de protectie în vederea prevenirii rãspândirii coronavirusului:

– utilizarea mãstilor de protectie – atât pentru candidati cât si pentru examinatori;

– dezinfectarea interiorului autovehiculelor folosite la desfãsurarea probei practice, înainte de începerea fiecãrei probe;

– evitarea prezentãrii la locul de întâlnire al candidatilor cu însotitori (prieteni, rude, sustinãtori). Accesul va fi permis doar candidatului si reprezentantilor scolilor de conducãtori auto;

– desfãsurarea activitãtii de instruire numai în spatii deschise, cu respectarea regulilor de distantare socialã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.