spot_img
spot_imgspot_img
20.2 C
Vaslui
17-mai-2024

Odios infractor! A prădat şi a dat foc

- Advertisement -

■ un nemţean din Dumbrava Roşie a mers la furat pe 11 mai, însoţit de doi amici, unul fiind minor ■ s-a întors în noaptea de 14/15 mai şi a incendiat casa prădată ■ în afară de paguba din infracţiune, care a fost recuperată, flăcările au făcut prăpăd ■ într-un alt caz, un incendiu a distrus o casă din Crăcăoani ■ pompierii au stabilit că şi aici a fost vorba de o mînă criminală ■

Un tînăr de 23 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce împreună cu doi amici, din care unul minor, a jefuit o casă, apoi s-a întors şi a incendiat imobilul.

Paguba din furt este infimă şi a şi fost recuperată, în schimb prejudiciul în urma incendiului este considerabil. Conform actelor de urmărire penală totul a început pe 11 mai, cînd tînărul de 23 de ani, însoţit de un minor de 16 ani şi un alt tînăr de 18 ani, ar fi intrat în casa victimei, un consătean din localitatea Brăşăuţi, iar la plecare au luat cu ei un frigider, un aragaz şi o butelie.

„În baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, în noaptea de 14/15 mai, persoana bănuită de comiterea faptei s-ar fi deplasat la acelaşi imobil şi ar fi stropit cu o substanţă inflamabilă interiorul unei anexe a aceleiaşi locuinţe, după care a incendiat-o, părăsind locul faptei“, conform Poliţiei Neamţ.

Prejudiciul cauzat prin furt a fost recuperat în totalitate, fiind restituit părţii vătămate. De menţionat este faptul că incendiul provocat de tînărul de 23 de ani a fost observat tîrziu şi s-a extins cu repeziciune.

Pompierii au fost solicitaţi în ajutor prin apel la numărul unic de urgenţă 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 00:32, cînd militarii au fost chemaţi în localitatea Brăşăuţi, din comuna Dumbrava Roşie. Au plecat la drum patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ. ….http://monitorulneamt.ro/neamt-odios-infractor-a-pradat-si-a-dat-foc/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.