spot_img
spot_imgspot_img
19.9 C
Vaslui
03-iun.-2024

Incertitudine la CSM Vaslui

- Advertisement -

Handbal

FÃRÃ ANTRENOR… A mai trecut o sãptãmânã si nimic nu s-a decis în privinta staff-ului tehnic al echipei de handbal CSM Vaslui. Soarta lui Leonard Bibirig la CSM este pusã sub semnul întrebãrii, dupã ce a fost numit în functia de adjunct al sefului Politiei Neamt.

CSM Vaslui si-a îndeplinit din nou obiectivul si în acest sezon, încheiat din cauza pandemiei de coronavirus. Vasluiul rãmâne în Liga Nationalã, dar perioada cât handbalul a fost oprit le-a dat peste cap calculele celor din conducere. Leonard Bibirig (49 de ani) a fost numit în functia de adjunct al sefului Politiei Neamt si nu se mai poate implica asa cum si-ar dori. La finalul sãptãmânii trecute, Bibirig a purtat mai multe discutii cu primarul Vasile Pavãl pentru a gãsi o solutie de a continua la Vaslui. Din cauza acestei situatii, oficialii clubului vasluian au luat decizia de a amâna transferurile pânã se va lua o decizie în privinta antrenorului. Pânã acum, CSM Vaslui i-a înregimentat pe rusul Vlacheslav Kasatkin (pivot, Dynamo Victor) si Ciprian Vancea (inter stânga, CSM Fãgãras).

CSM Vaslui a reluat pregãtirile!

Lotul lui CSM Vaslui s-a reunit ieri la stadionul „Municipal”, acolo unde secundul Bogdan Pralea a sustinut prima sedintã de pregãtire din aceastã varã. Compus din exercitii de stretching si ture de alergare, antrenamentul s-a desfãsurat respectând protocolul medical, cei 12 handbalisti prezenti alergând în grupuri mici. Au lipsit jucãtorii strãini, Maksym Karamyshev, Vladimir Carali, Valeriu Erhan (aflati în izolare) si Vlacheslav Kasatkin, dar si juniorii de la LPS Vaslui, care sustin examenul de bacalaureat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.