spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Un polițist din Iași a fost lovit de un individ cu aere de șmecher când a intervenit să aplaneze un scandal! Ce s-a întâmplat cu agresorul după ce a ajuns în fața judecătorilor!

- Advertisement -

Un polițist din Iași a fost lovit de un individ care făcea scandal. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Recent, Gheorghe Iniceru a fost condamnat de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași la 1 an și 2 luni de închisoare, cu suspendare

polițișt din Iași a fost lovit de un individ când a intervenit să aplaneze un scandal.
Povestea începe în anul 2017, pe data de 19 noiembrie. Atunci, Gheorghe Iniceru, un individ aflat în stare de ebrietate, a urcat într-un tramvai și a început să facă scandal. Vatmanul i-a cerut de câteva ori să se liniștească sau să coboare din tramvai. Nu s-a întâmplat, însă, asta.

Iniceru a continuat să fie agresiv și să vorbească vulgar. Atunci, vatmanul a cerut ajutorul polițiștilor, iar, în scurt timp, un echipaj a ajuns la locul indicat.
Polițiștii i-au cerut bărbatului să se legitimeze și să coboare din tramvai. Iniceru nu a vrut să se conformeze și l-a lovit pe unul dintre polițiști. Ulterior, oamenii legii au reușit să-l imobilizeze, iar, mai apoi, l-au luat la secție, pentru audieri. În aceeași zi, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. …https://www.bzi.ro/un-politist-din-iasi-a-fost-lovit-de-un-individ-cu-aere-de-smecher-cand-a-intervenit-sa-aplaneze-un-scandal-ce-s-a-intamplat-cu-agresorul-dupa-ce-a-ajuns-in-fata-judecatorilor-exclusiv-3978810?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.