spot_img
spot_imgspot_img
11.6 C
Vaslui
17-mai-2024

Primarul comunei Băcani, în izolare la domiciliu, după un control al Curții de Conturi!

- Advertisement -

sursa foto: Facebook Vasile Soica

CA SĂ VEZI!… Un inspector al Curții de Conturi Vaslui, aflat în control la Primăria comunei Băcani, a băgat în izolare pentru 14 zile pe primarul Vasile Stoica și pe contabila instituției! Inspectorul vasluian a fost găsit pozitiv la testul PCR, fiind infectat cu virusul SARS CoV 2. Împreună cu el mai este în carantină contabila primăriei, ei doi, conform anchetei epidemiologice efectuată de DSP Vaslui, au fost singurii care au avut contact direct cu inspectorul infectat. Totodată a fost făcută și dezinfecția instituției.

Primarul Vasile Stoica a postat pe pagina sa de socializare, anunțând în acest fel cetățenii, că până pe 5 august este în carantină și va sta acasă, iar „cârma” Primăriei este la viceprimarul Corneliu Mărgărint.

„Dragi cetățeni! Vă informez că până în data de 5 august voi fi în izolare la domiciliu, conform Deciziei nr.180 din data de 28 iulie eliberată de Direcția de Sănătate Publică Vaslui. Ce s-a întâmplat? Până în data de 22 iulie, la Primăria Băcani a avut loc un control, efectuat de către un reprezentant al Curții de conturi Vaslui. La sfârșitul săptămânii trecute acesta s-a simțit rău și a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar în prezent este în spital la Bârlad. Avînd în vedere că persoanele din Primăria Băcani, care au avut contact direct cu acesta, dar și conform declarațiilor persoanei respective, pentru mine Stoica Vasile și doamna contabil Coroi Mirela, Direcția de Sănătate Publică Vaslui a luat decizia carantinării noastre până în data de 5 august. Vom respecta legislația în vigoare pentru a apăra sănătatea cetățenilor din comuna Băcani. În această perioadă atribuțiile mele vor fi preluate de viceprimarul Mărgărit Corneliu, iar eu voi coordona totul de la distanță. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Doamne ajută!”, a scris pe pagina sa de socializare primarul Vasile Stoica.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri