spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
17-mai-2024

Funcționar din Primăria Bârlad, bolnav de Covid 19!

- Advertisement -

ALERTĂ MAXIMĂ… Virusul SARC CoV 2 a ajuns până la instituția cea mai importantă din Bârlad, în Primărie! Un salariat de la Biroul de Autorizări a fost depistat pozitiv, după ce soția sa, cadrul medical la spitalul din Bârlad, s-a infectat, ea lucrând în secția Obstretrică Ginecologie, la compartimentul de Neonatologie, unde sunt confirmate 20 d ecazuri de infecție cu SARS CoV 2.

Informația a fost confimată de Dumitru Boroș, primarul Bârladului, care a precizat că funcționarul infectat a primit rezultatul testului PCR de pe 20 iulie, când a și fost internat la spitalul din Bârlad. Pe 21 iulie la primele ore ale dimineații biroul de autorizări a fost dezinfectat și închis, iar celălalt funcționar, care lucrează în același birou cu salariatul infectat, a fost rechemat din concediu, de luni, 27 iulie.

„A fost dezinfectată toată instituția miercuri, 22 iunie, se face și astăzi, vineri dezinfectare totală, de la orele 15.00, avem registru de triere la intrare în Primărie, se ia temperatura tuturor celor care intră, sper să fie singurul caz”, a spus primarul Dumitru Boroș.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri