|

A adormit la volan şi a intrat cu maşina într-o clădire. Trei oameni, doi bărbaţi care se aflau curtea clădirii şi o femeie care se afla din imobil, au fost răniţi

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a provocat un accident rutier în care au fost răniţi trei oameni după ce a adormit la volan.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 17:45, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, pe raza localității Pojorâta, un bărbat de 57 de ani din județul Constanța, pe fondul oboselii, a adormit la volan,  a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu imobilul unei societăți din localitate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 88 de ani care se afla în interiorul societății și a doi bărbați de 61 și 69 de ani, ambii din comuna Pojorâta, care se aflau în curtea societății, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2019-10-23/A-adormit-la-volan-si-a-intrat-cu-masina-intr-o-cladire-Trei-oameni-doi-barbati-care-se-aflau-curtea-cladirii-si-o-femeie-care-se-afla-din-imobil-au-fost-raniti#ixzz63ArVNbn6