|

A murit gălățeanul care anul trecut a câștigat marele premiu de 4,7 milioane € la Loto 6/49

Un bărbat din Galați care, anul trecut, a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, a murit joi, în urma unui stop cardiac, informează presa locală.

Andrei Butnariu, care juca la loto de 20 de ani, a câștigat suma de 4,7 milioane de euro. Se pare că toată suma câștigată a fost investită în firma de efecte pirotehnice pe care o deținea.

Un om deosebit, harnic, membru al patronatului nostru, face parte din generația întreprinzătorilor care au apărut imediat după 1990, a dezvoltat afaceri în mai multe domenii. Toată viața, de când îl știu, a jucat la loto, era un împătimit, a câștigat, dar a și cheltuit. După ce a câștigat marele premiu anul trecut, mi-a spus că nu ia banii ca să-i cheltuie pe distracții, ci să-i bage în afacere. Alții, la banii ăștia, aproape cinci milioane de euro, își pierdeau capul, plecau prin Bali, Jamaica… El nu s-a dat în spectacol”, a declarat pentru Viața Liberă Marian Filimon, președintele Patronatului IMM-urilor Galați.

Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care bărbatul l-a transmis anul trecut jucătorilor de loto, după ce a ridicat premiul.

El a mai spus atunci că, de-a lungul timpului, a câștigat de mai multe ori la categoria a II-a, la care a jucat mereu aceleași numere, numere care i-au adus în final marele premiu. …https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/a-murit-galateanul-care-anul-trecut-a-castigat-marele-premiu-de-47-milioane-e-la-loto-649-1321855