|

A VENIT OMUL FOARFECÃ

Antal si Sãlãgeanu sunt jucãtorii Vasluiului

LOVITURI… Liviu Antal si Adrian Sãlãgeanu s-au antrenat deja în echipamentul Vasluiului si vor evolua din sezonul viitor sub comanda lui Augusto Inacio. Cei doi fotbalisti veniti de la Otelul Galati spun cã vor sã ajute Vasluiul sã joace în grupele Ligii Campionilor si sã întreacã performanta care au obtinut-o la fosta lor echipã. Campania de achizitii va continua cu alti trei jucãtori de marcã, jucãtori ce sunt încã angrenati în diferite campionate.

Dupã ce l-a ratat pe Sepsi, Vasluiul a dat o dublã loviturã mult mai mare. Gãlãtenii Antal si Sãlãgeanu au efectuat deja primele antrenamente sub comanda lui Augusto Inacio. Dacã Antal si-a pus deja semnãtura pe contract, Sãlãgeanu nu a semnat încã, dar o va face zilele urmãtoare. Antal a venit la Vaslui cu gândul de a întrece performanta fãcutã în grupele Ligii Campionilor cu Otelul Galati. “Am semnat cu FC Vaslui, dar nu pot sã vã spun pe ce perioadã, asta vã va spune domnul Porumboiu dacã va vrea. Îmi doresc sã joc în grupele Ligii Campionilor, este bine atât pentru mine cât si pentru clubul Vaslui.”, a declarat Antal dupã primul antrenament în tricoul “galben-verde”. Antal a mai spus cã nu se teme de faptul cã ar putea fi primit cu ostilitate de cãtre fanii Vasluiului: “Nu cred cã are importantã cã vin de la Otelul Galati, suntem jucãtori profesionisti si important este sã ne facem noi treaba”

Celãlalt fotbalist venit de la Galati, fundasul Adrian Sãlãgeanu nu a semnat încã, dar spune cã venirea la Vaslui este un pas înainte în cariera sa. “Deocamdatã nu am semnat cu Vaslui, actele sunt la mine, dar mai mult ca sigur voi semna deoarece este un pas foarte bun pentru cariera mea si sper ca împreunã cu Liviu sã facem o treabã bunã si sã asistãm la lucruri pe care le-am atins deja în altã parte.”