|

“Acces Direct”, scuze tardive: “Noi am crezut cã Politia Bârlad a fãcut un abuz” | VIDEO

ELUCIDÃRI…. “Noi am primit-o în emisiune, pentru cã am crezut cã Politia din Bârlad nu-si face treaba, într-un caz de rãpire. Ni s-a pãrut grav ca o fatã sã fie furatã de pe stradã, sã ajungã noaptea la Politie. Vã rugãm sã ne întelegeti” a spus, dezarmatã, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, în noul episod din filmul “Vulpita Veronica”. A fost un fel de scuzã pentru telespectatorii care fuseserã anuntati cã emisiunea va face o mare anchetã în privinta “abuzului” Politiei din Bârlad. Cu toate acestea, serialul a continuat. Vasluianca Veroncia Stegaru si sotul ei, Viorel, au fost din nou prezenti în emisiune, de data asta cu chip de sotie infidelã care va rãsturna toate dovezile care au incriminat-o cu o searã în urmã. Când colo, sotul încornorat a fost nevoit sã vadã poze cu Veronica goalã, dar si sã asculte alte discutii ce nu mai lãsau loc la interpretãri. Pânã la urmã, situatia a avut o picãturã de emotie, cãci socrii au transmis cã i-au scos lucrurile în curte nurorii, iar aceasta a izbucnit în lacrimi. “Ne e milã de tine, Veronico. Dar de ce-ai venit la televizor, stiind cã nu e nimic adevãrat din tot ce spui?”, au dojenit-o invitatii emisiunii.

Emisiunea “Acces Direct” a recunoscut cã vasluianca Veronica i-a pãcãlit! Moderatoarea s-a vãzut nevoitã sã explice telespectatorilor care sunt “ratiunile” pentru care o televiziune nationalã rãscoleste prin rufele murdare ale unei amãrâte de 22 de ani, din Blãgesti. “Noi am crezut cã este victima unui abuz. Ea asa a spus. De unde sã stim cã ea era cea care dãdea mesaje si se ducea de bunã-voie, cu cei pe care apoi i-a acuzat de viol si rãpire”, s-a lamentat prezentatoarea emisiunii, când a vãzut cum curg mesajele care demonstreazã cã Veronica nu e deloc o victimã a Politiei Bârlad, asa cum s-a prezentat initial. Asearã, povestea ei si a sotului Viorel a continuat, iar anuntul era cã Veronica va face luminã în propria situatie. Asteptãrile telespectatorilor vizau te miri ce probe care sã arate cã ea, într-adevãr, a fost rãpitã, iar oamenii legii au refuzat sã o ia în serios. Când colo, dezvãluirile au venit tot de la bãietii de prin sat cu care femeia avusese anumite legãturi. “I-am trimis acolo, la Bucuresti, un plic domnului Viorel”, l-a anuntat ibovnicul Edi, pe sotul infidelei Veronica. Cum în plic se aflau câteva fotografii compromitãtoare, bãrbatul s-a declarat “fãrã cuvinte”.

Lacrimi amare pe obrajii Veronicãi: “Nu am unde mã duce. Iertati-mã”!

Dramatic a fost momentul în care au intrat în direct si socrii Veronicãi. Acestia i-au arãtat câtiva saci, în care i s-au strâns toate lucrusoarele, cu care sã pãrãseascã imediat casa lor. Femeia fãrã minte a izbucnit în lacrimi, mai ales sã pe fundal se auzea si fetita lor, de numai 2 ani, care rostea o rugãciune. “Ne e milã de tine, Veronico, dar nu trebuia sã vii la televizor dacã stiai cã sunt atâtea minciuni spuse de tine”, i-au spus cei prezenti în studio. Bãrbatul a rãmas calm si tot spera ca la testul poligraf, fãcut de Veronica, femeia sã iasã… curatã. Socrii însã au anuntat-o sã nu le mai treacã pragul, cã i-a fãcut de râs. “Nu am unde mã duce. Iertati-mã”, le-a spus Veronica, plângând în hohote. “Ea a crezut cã noi, de la emisiune, o vom asculta doar pe ea si nu ne vom interesa mai mult. Dar asa e aici, întrebãm si pãrtile acuzate. Ea, probabil, nu s-a gândit cã se va afla adevãrul”, a conchis prezentatoarea.