|

Accident de muncă în Capitală! Un angajat al Termoenergetică a decedat

Caz şocant în Capitală! Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTB) a fost implicat miercuri, 19 februarie, într-un accident de muncă, a decedat, a transmis, vineri, CMTB, într-un comunicat de presă.

„Compania Municipală Termoenergetica București S.A. îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în data de 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00), la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe rețeaua primară din zona străzii Dreptății – Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti”, scrie în comunicat.

În urma tragediei produse miercuri, angajatul Termoenergetica a fost transportat de urgenţă şi în stare critică la instituţia medicală.

Conform datelor publicate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov, acesta ar fi suferit răni grave după ce a căzut într-o groapă adâncă de patru metri……….https://www.bzi.ro/accident-de-munca-in-capitala-un-angajat-al-termoenergetica-a-decedat-3886501?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index