|

Accident în Ungaria, un microbuz cu români s-a răsturnat pe autostradă. Un mort și 8 răniți

VIDEO

Un microbuz cu numere de înmatriculare românești s-a răsturnat pe o autostradă din Ungaria, într-un accident produs sâmbătă, 4 iulie, în jurul orei 6 dimineața. O femeie și-a pierdut viața și alți opt pasageri au fost răniți. Cinci dintre ocupanții microbuzului sunt în stare gravă, informează publicația Sonline.

Microbuzul se deplasa pe Autostrada M7, dinspre Siofok către Budapesta. Conform publicației Sonline, la un moment dat, dintr-un motiv încă necunoscut, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului. Autovehiculul s-a izbit violent de gardul metalic care separă sensurile de mers, iar apoi s-a răsturnat.

O femeie a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Székesfehérvár dar, din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața.

Alte cinci persoane au fost internate în stare gravă, la spitalul din Siofok, în timp ce trei persoane au suferit răni mai ușoare și au refuzat spitalizarea. Circumstanțele în care s-a produs accidentul sunt anchetate de autoritățile maghiare.

Microbuzul era înmatriculat în România și urma să aducă în țară mai mulți pasageri români. …https://www.jurnalemigrant.com/accident-in-ungaria-un-microbuz-cu-romani-s-a-rasturnat-pe-autostrada-un-mort-si-8-raniti/