|

Accident rutier într-o localitate ieșeană. În impact au fost implicate două autoturisme

În urmă cu câteva momente în localitatea Cotu Morii din Iași a avut loc un accident rutier. Din primele informaţii pe care reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iaşi” le deţin, se pare că unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a acroşat un autoturism care circulă regulamentar. În urma impactului, maşina s-a răsturnat.

Update: În urma impactului a rezultat o victimă care se afla pe bancheta din spate al unuia dintre autovehicule. Aceasta nu purta centura de siguranţă. G.R. nu prezintă decât excoriaţii punctiforme şi mici plăgi la nivelul antebraţului drept, provenite de la geamul spart. Rănile sunt superficiale. În acest moment tânără de 23 de ani se afla la UPU pentru investigaţii amănunţite.

Update: În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit faptul că niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele bărbatului de 33 de ani, vinovat de producerea accidentului, s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă………https://www.bzi.ro/exclusiv-accident-rutier-in-iasi-un-autoturism-s-a-rasturnat-in-urma-impactului-3868078?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local