|

Acesta este cel mai solicitat serial din lume

Acesta este cel mai solicitat serial din lume. Surpriza în lumea filmului. ”The Mandalorian” a ajuns cel mai solicitat serial din lume la doar trei luni de la lansare. Acesta a depăşit seriale precum ”Stranger Things” sau ”Game of Thrones”

Serialul marca Disney+ a ajuns să fie în mod oficial cea mai căutată serie în Statele Unite la doar săptămâni de la lansare. În următoarele şapte zile, potrivit cifrelor oferite de Parrot Analytics arată că nouă serie a devenit și cel mai solicitat serial din lume.

Cererea pentru episoadele ”The Mandalorian” ar fi depășit ”Stranger Things”, ”The Crown”, ”The Flash” sau ”Game of Thrones”.

Acesta este cel mai solicitat serial din lume

Până pe 1 decembrie, numărul solicitărilor pentru episoadele din ”The Mandalorian” a fost de 31,9 ori mai mare decât media cererii pentru alte seriale.

Comparativ, ”The Crown” a avut o cerere de 15 mai mare decât media, iar ”Stranger Things” a înregistrat de 18,9 ori mai multe solicitări. ”Game of Thrones” a avut o cerere mai mare decât media de 28.3 de ori.

La finele acestui an „The Mandalorian”, concurează pentru titlul de ”Cel mai cerut serial nou din lume”. Printre producţiile concurente se număra ”The Boys”, de la HBO, ”Chernobyl”, Netflix, ”The Umbrella Academy” și ”See”, de la Apple TV+.

„The Mandalorian” este un serial a cărui acțiune este plasată în Universul Star Wars.

Evenimentele prezentate au loc la cinci ani după povestea din ”Return of the Jedi”.

Unul dintre personajele serialului care a găsit rapid fani în mediul online este Copilul. O figurină descrisă ca fiind din aceeași specie cu Yoda din ”Star Wars”. Fanii îl descriu drept ”Copilul Yoda”. …https://www.bzi.ro/acesta-este-cel-mai-solicitat-serial-din-lume-3831536