|

Acuzatii de prostitutie la adresa “celor mai bune prietene” ale motociclistului mort

ATITUDINE… Prietenii adevãrati ai lui Iulian Rãchitã, motociclistul mort în urma accidentului din fata Spitalului judetean, reactioneazã la scandalul iscat de pustoaicele care s-au autoproclamat “cele mai bune prietene” ale tânãrului. Acestia le acuzã pe fete cã vor sã devinã cunoscute pe spatele unei persoane decedate, cã nu ar fi deloc cuminti, cã s-ar fi lãsat de scoalã si s-ar ocupa cu activitãti neortodoxe. Totodatã, le transmit acestora sã nu-l mai invoce pe Iulian în discutii si sã-l lase sã se odihneascã în pace. De cealaltã parte, ieri, dupã aparitia materialului din ziarul Vremea nouã, Andreea M. a tinut sã facã mici precizãri, evident, pe contul sãu de Facebook. Tânãra a recunoscut cã scandalul a pornit de la un bãiat, si anume Iulian, dar a spus cã niciuna dintre ele nu ar fi fost iubita lui.

Andreea si Mãdãlina au sters postarea prin care o umileau pe Marcela M., acuzând-o cã întretine relatii sexuale cu diverse persoane, cã e mincinoasã si “demnã” de dispretul tuturor. Un prieten apropiat al bãiatului ne-a explicat de ce au acestea o astfel de atitudine fatã de Marcela: “ele sunt geloase pe Marcela pentru cã a întretinut relatii intime cu Iulian. Au fãcut rost de niste poze de la fostul iubit al fetei si le-au fãcut publice. Nu sunt niste fete cuminti, s-au lãsat de scoalã, întretin relatii intime cu oameni în vârstã, pentru anumite sume de bani…”. Desi mai multe persoane au sustinut aceste acuzatii, în lipsa unor dovezi clare, ele râmân nefondate. Acelasi prieten al lui Iulian a mai transmis: “Am vãzut postãrile lor pe Facebook si nu mi-a plãcut. Vor sã devinã mai cunoscute pe spatele cuiva care, din pãcate, nu mai este printre noi. Noi, bikerii, suntem uniti si vom fi în continuare, nu uitãm unii de altii. Vrem dreptate, întelegere, iubire… Dacã au ceva de împãrtit, sã-si împartã ele, sã nu-l mai aducã pe Iulian în discutie, sã-l lase sã se odihneascã în pace”.

“În comentariile adãugate de mine vorbesc strict si la obiect despre ea si despre motivul pentru care ne-am luat”

Materialul “Iubitele motociclistului, scandal monstru la cãpãtâiul acestuia”, apãrut în editia de ieri a ziarului Vremea nouã, nu a lãsat-o fãrã reactie nici pe Andreea M. Aceasta a scris pe contul sãu de Facebook un mesaj, în semn de “rectificare”. Îl redãm întocmai:

“Mãi, ãstia de la Vremea nouã de ce bãgati cuvinte în gura altora? Nu a afirmat niciuna cã a fost iubita lui. În primul rând pentru voi, astea care spuneti ca vã e scârbã, arãtati-mi o frazã pe care am spus-o eu despre el… În comentariile adãugate de mine vorbesc strict si la obiect despre ea si despre motivul pentru care ne-am luat, un bãiat, în niciun caz ceea ce posteazã Vremea nouã. Asa cã nu vã mai dati cu presupusul fãrã sã aveti ceva pe care sã vã bazati”. Ceea ce uitã tânãrã sã spunã sau sã citeascã este cã, în materialul de ieri, s-a precizat cã fetele se autoproclamã “cele mai bune prietene” si cã cearta ar fi pornit de la un bãiat, adicã Iulian. Totodatã, îi transmitem acesteia cã toate “presupunerile” din articol au o bazã realã. (Ana Mocanu)