|

Adolescent acuzat de FURT ŞI TÂLHĂRIE, arestat preventiv

Un adolescent de 17 ani a primit, ieri, mandat de arestare preventivă, într-un dosar în care este cercetat pentru furt, tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată. Faptele au fost comise în lunile ianuarie şi februarie, iar reţinerea lui s-a făcut în data de 10 februarie a.c., după ce poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Focşani i-au documentat activitatea infracţională. Fapta de tâlhărie a comis-o în data de 25 ianuarie a.c, atunci când prin acte de violenţă i-a sustras unei femei un telefon mobil. În ceea ce priveşte infracţiunea de furt, poliţiştii spun că în urmă cu câteva zile a furat un telefon mobil dintr-o autoutilitară.

La data de 10 februarie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției Municipiului Focșani, a fost documentată activitatea infracțională a unui minor în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de furt din auto.

Astfel, la data de 7 ianuarie a.c., ora 13.30, profitând de neatenția conducătorului unei autoutilitare ce se afla staționată pe Bulevardul Republicii din municipiul Focșani și de faptul că portierele erau neasigurate, minorul a sustras de pe bordul vehiculului un telefonul mobil în valoare de 700 lei. De asemenea, la data de 25 ianuarie a.c., ora 20.00, minorul s-a deplasat pe strada Tisa, unde prin acte de violență i-a sustras unei femei din municipiul Focșani un telefon, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 500 lei……….https://monitoruldevrancea.ro/2020/02/12/adolescent-acuzat-de-furt-si-talharie-arestat-preventiv/