|

Afaceristul ieşean Liviu Munteanu „ciripeşte“ despre afacerile familiei Ponta

Surse juridice citate de presa naţională spun că afaceristul ieşean ar fi semnat un denunţ împotriva rudelor premierului.

Afaceristul ieşean Liviu Mun­teanu, cercetat sub control judiciar în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, ar fi semnat un denunţ împotria ru­delor prim-ministrului. Infor­maţia a fost prezentată de presa centrală, citând surse juridice, în contextul în care, ieri, la se­diul Direcţiei Naţionale An­ticorupţie din Ploieşti, a fost chemată la audieri şi sora premierului Victor Ponta. Mama acestuia, Cornelia Naum, este şi ea martor în acest dosar.

La rândul său, Liviu Mun­teanu este cercetat în acest dosar în care procurorii investighează deturnarea unor fonduri europene, de aproximativ 8 milioane de lei, bani aferenţi unui contract de extindere a re­ţelei de canalizare a oraşului Comarnic. „Ziarul de Iaşi“a pre­zentat în ediţiile trecute profilul omului de afaceri Liviu Munteanu, un personaj foarte controversat care este naş de cununie al raketului basarabean Ion Druţă şi cumătru cu celebrul interlop Vasile Rodideal, dat în urmărire generală.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro/stiri/afaceristul-iesean-liviu-munteanu-a-ciripestea-despre-afacerile-familiei-ponta–89234.html