|

AGRESOR BÃTUT ÎN CAP CU UN CÂRLIG, ÎN TIMPUL VIOLULUI!

Viol cu nãbãdãi la Rafaila

NU TE JOCI CU MAMA… O adolescentã de 17 ani, din Rafaila, a fost la un pas sã fie victima unui viol, petrecut chiar în noaptea de Revelion. Agresorul, un tânãr de 20 de ani din localitate, si-a întâlnit victima pe drum. Beat si cu pofte nestãvilite, bãiatul a lovit cu pumnul un tânãr care o însotea pe fatã si a încercat sã întretinã raporturi sexuale cu aceasta. Beat mort, agresorul a târât fata în curtea unei sãli de sport din sat, decis sã-si ducã la capãt planul diabolic, mai ales cã i se pusese pata pe fatã de mai multi ani. Salvarea tinerei a venit tocmai de la mama sa, care l-a bãtut pe violator, înainte ca acesta sã-si ducã îndeplineascã dorintele bolnave. Femeia de 40 de ani l-a lovit pe iubãretul violent cu un cârlig în zona capului, pânã când acesta si-a abandonat victima si a fugit acasã. Cazul a ajuns si în atentia politistilor, care i-au chemat pe cei implicati la Politia din comunã, ieri dimineatã. Culmea, în fata politistilor, victima a decis sã renunte la acuzatii si sã se împace cu agresorul. Despre violator se stie cã a furat 8.000 de euro de la taicã-su, în urmã cu doi ani. A pierdut banii la pãcãnele, dupã care a fugit în Germania, în pribegie, de teama pãrintelui sãu. S-a întors acasã pe 31 decembrie 2017, decis sã-si îndeplineascã unele pofte reprimate în tãrile prin care a trecut.

Caz halucinant la Rafaila, petrecut chiar în noaptea de Revelion. O adolescentã de doar 17 ani a fost la un pas sã fie victima unui viol, dupã ce un tânãr de 20 de ani din localitate, întors din Germania chiar pe 31 decembrie, a încercat sã o violeze. Sãtenii povestesc cã fata se întorcea acasã, împreunã cu un verisor mai mic. Era noapte afarã când, pe o ulitã, cei doi s-au întâlnit cu Petricã Fânaru. Tânãrul l-a lovit pe însotitorul fetei, dupã care si-a târât victima în curtea sãlii de sport din localitate. Speriat, verisorul fetei a fugit într-un suflet spre casã si a dat alarma. Mama tinerei rãpite de pe ulitã a fugit într-un suflet cãtre sala de sport. Acolo, a gãsit-o fiica sa luptându-se cu violatorul, în timp ce acesta încerca sã o dezbrace. Pentru a fi si mai convingãtor, tânãrul de 20 de ani a lovit-o pe fatã cu pumnii. Femeia a sãrit în ajutorul fetei si l-a lovit pe agresor cu un cârlig pânã când acesta, ametit de lovituri, si-a abandonat victima si a fugit acasã. Cazul a ajuns si în atentia politistilor vasluieni. Astfel cã, atât victima, cât si agresorul au fost audiati de oamenii legii, ieri dimineatã. În fata politistilor, fata a povestit, la început, cã agresorul ar fi încercat sã o violeze, dar nu a reusit. De asemenea, tânãrul era atât de beat în momentul comiterii faptei încât nu îsi mai amintea nimic din cele întâmplate. Si mama fetei a povestit cã s-a dus sã-si salveze fiica si l-a lovit pe agresor cu un cârlig în cap. Spunea cã îl lovea pe acesta si tremura de fricã. Se gândea cã o sã le batã pe amândouã”, povestesc sãtenii. În urma audierilor si a expertizãrii medico-legale, s-a stabilit faptul cã adolescenta este virginã si violul nu s-a consumat. Chiar si asa, oamenii legii puteau întocmi dosar penal pentru tentativã de viol, dar ieri cele douã pãrti s-au împãcat. Adolescenta a renuntat la toate acuzatiile, inclusiv la cele de lovire, chiar dacã, povestesc martorii, loviturile primite i-au învinetit ochii. Despre victimã, oamenii din Rafaila au doar cuvinte de laudã. Spun cã fata provine dintr-o familie de oameni necãjiti. Sunt mai multi frati crescuti de mamã si locuiesc într-o casã sãrãcãcioasã. Cu toate acestea, copila care a fost la un pas sã devinã victima unui viol face scoala la Negresti si învatã foarte bine.

Declaratii contradictorii în fata politistilor

DECLARATII…Chiar dacã rudele care au sesizat politistii au reclamat o tentativã de viol, în fata oamenilor legii, victima nu a povestit nimic despre vreo tentativã de viol, lucru confirmat si de verisorul cu care era în momentul în care s-a întâlnit cu agresorul. Ambii povestesc cã, de fapt, ar fi fost vorba doar de lovire. Tentativa de viol a fost apoi sesizatã politistilor de cãtre niste rude ale fetei venite în vizitã. Acestia ar fi întrebat-o dacã tânãrul nu a încercat si sã o violeze, iar adolescenta le-ar fi confirmat acest lucru. Deocamdatã, acest caz pare destul de complicat si se fac, în continuare, cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de tentativã de viol tinând cont si de faptul cã victima este minorã. Cu toate acestea, audiatã de politisti în prezenta unui apãrãtor, fata a povestit doar de agresiunea fizicã la care a fost supusã, fãrã sã spunã nimic de o încercare a agresorului de a o viola. “Din declaratiile victimei nu au reiesit elementele constitutive ale unei tentative de viol, dar cercetãrile vor continua în acest caz”, spun surse din anchetã.

Agresorul, o beizadea care a stat fugitã de acasã aproximativ doi ani

CURRICULUM…Tânãrul de 20 de ani, care a încercat sã violeze adolescenta chiar în noaptea de Revelion, este cunoscut în sat ca un tânãr problemã. Oamenii spun cã provine dintr-o familie de gospodari, dar a apucat-o pe cãi gresite. “Pãcat de pãrintii bãiatului. Sunt oameni muncitori si la locul lor. Tatãl are un magazin deschis în sat, o moarã si lucreazã mai bine de 20 de hectare de teren, dar nu a avut noroc ca mãcar unul dintre copii sã-i fie alãturi. Cel care a provocat acum scandalul acesta a stat fugit de acasã cam doi ani dupã ce a furat din casã aproximativ 8.000 de euro si i-a pierdut la pãcãnele. L-a bãtut tatãl lui atunci si a fugit de acasã în Germania. S-a întors acum, pe 31 decembrie. Pe la 5 sau 6 seara a ajuns acasã. S-a dus cu un prieten din sat la altul sã-l ure. S-a îmbãtat acolo si a fost cât pe ce sã ajungã în arestul politiei. Acum, dacã fata asta si familia lui l-au iertat, sper sã tinã cont de lucrul acesta si sã le arate respect si pe viitor nu numai acum, doar sã scape de probleme”, povestesc sãtenii.