|

Ajutoare din Anglia pentru familiile nevoiase din satul Tifu: 1000 de kg de haine, dulciuri, jucãrii si produse de igienã

GENEROZITATE… Comunitatea româneascã din Anglia, reunitã în jurul Parohiei din Leeds, si-a unit fortele si a reusit sã dãruiascã bucuria Crãciunului familiilor nevoiase din satul Tifu, comuna Banca. Acestea au primit haine, dulciuri, jucãrii, produse de igienã, care sã le facã viata mai frumosã. De asemenea, sprijinul credinciosilor din Leeds s-a îndreptat si cãtre Fundatia “Dãruieste Viatã/Bursa de Fericire” din Bucuresti, care a început deja sã construiascã primul spital de Oncologie si Radioterapie din România.

Într-un mesaj pe pagina de Facebook a parohiei din Leeds, preotul Ciprian Petru Nedelcu le-a multumit tuturor celor care, din putinul lor, au tinut sã-i ajute pe cei aflati în nevoi. “Dragi prieteni si credinciosi ai Parohiei noastre din Leeds, vã multumesc celor multi care v-ati alãturat cu fapta concretã a milosteniei campaniei noastre anuale cu caracter social-filantropic “Dãruieste bucuria Crãciunului”. Anul acesta ne-am îndreptat atentia cãtre copiii si tinerii din satul Tifu (Jud. Vaslui), dar si cãtre Fundatia “Dãruieste Viatã/Bursa de Fericire” din Bucuresti, care a început deja sã construiascã primul spital de Oncologie si Radioterapie pentru copiii diagnosticati cu cancer din România. Campania noastrã de strângere de fonduri si colete (haine, dulciuri, jucãrii, produse de igienã) s-a încheiat duminica trecutã, 09 Decembrie. As dori sã vã informez cã s-au strâns în total aproape 1000 de Kg, dar si suma de £1,405. Pentru coletele cu ajutoare pe care le-am trimis în România am plãtit suma de £400, iar restul de bani (£1,005) au fost transferati în contul fundatiei “Dãruieste Viatã/Bursa de Fericire”. Dumnezeu sã vã rãsplãteascã dragostea, sensibilitatea si bucuria de a veni în ajutorul celor nevoiasi. Sunteti minunati pentru cã ati binevoit a rupe o “firimiturã” din pâinea dumneavoastrã, ca prin ea sã fiti pãrtasi la minunea mângâierii celor lipsiti! Doamne ocroteste-i pe cei ce Îti ocrotesc sãracii! Cu toatã pretuirea si recunostinta, Pr. Ciprian Petru Nedelcu”.