|

Alexandru Pascanu, tot mai aproape de FCSB

TRANSFER... Vasluianul Alex Pascanu este foarte aproape de a semna cu FCSB Bucuresti. Jucãtorul lui Leicester City este dorit si de CFR Cluj.

Bursa transferurilor

DORIT… Fundasul Alex Pascanu este tot mai aproape de a semna cu FCSB Bucuresti. Dacã nu apare ceva neprevãzut, jucãtorul nãscut în comuna Bogdãnesti va semna cu gruparea patronatã de Gigi Becali. Zilele trecute, Alex Pascanu (20 ani) a fost convocat la echipa nationalã de tineret a României pentru meciul cu Danemarca din preliminariile Campionatului European de tineret 2021.

Pentru Pascanu a înaintat o ofertã si CFR Cluj, iar o decizie definitivã va fi luatã în aceste zile. “Alex Pascanu are o problemã cu impresarul de acolo, care nu forteazã sau este pe mânã cu clubul. I-am spus sã schimbe impresarul, toatã lumea i-a spus asta. În ultimele zile, douã cluburi din România, FCSB si CFR, au fãcut oferte bune si am înteles cã s-ar putea debloca situatia sa. Ar fi extraordinar. Am înteles cã ar fi vorba de 500.000 de euro”, a declarat selectionerul Cosmin Contra. Alexandru Pasanu a crescut la Academia lui Leicester s poate evolua atât ca fundascentral, cât si ca fundas dreapta si stânga. Pascanu a crescut la Bogdãnesti pânã când pãrintii lui s-au mutat în Anglia. Acolo a si început sportul de performantã. Din 2016, Pascanu evolueazã pentru formatia sub 23 de ani a clubului, acesta fiind si anul în care a ajuns în premierã la echipa nationalã a României, cea rezervatã jucãtorilor sub 19 ani.