|

Am “îmbuleicat-o”

Neputintã maximã…Cu o apãrare visãtoare, un mijloc ineficient si un atac inexistent, Vasluiul înregistreazã prima sa înfrângere în fata celor de la Universitatea Cluj, rezultat ce scoate echipa antrenatã de Gabi Balint din lupta pentru locurile de cupã europeanã.

Dacã am cãuta un cuvânt care sã caracterizeze partida de asearã, acela cu sigurantã ar fi neputintã. Improvizatiile la care antrenorul Vasluiului a fost nevoit sã recurgã au fãcut un meci dezastruos, arãtând în acest fel ce diferentã uriasã este între rezerve si titulari. Desi începutul de partidã le-a apartinut, vasluienii s-au vazut condusi pe tabela de marcaj la primul sut pe spatiul portii tras de gazde. Neatentia lui Sânmãrtean, indolenta lui N’doye si somnul întregii apãrãri l-au fãcut pe Buleicã eroul serii, acesta reusind sã marcheze un gol frumos în minutul 27. Dupã nici 3 minute, al doilea sut pe poartã al celor de la U, reprezintã al doilea gol, Nicola reusind sã marcheze cu usurintã dupã ce scapã de marcajul lui Popovici. Astfel, echipa gazdã reuseste sã intre cu avantaj de doua goluri la pauzã.

Singurul lucru care s-a petrecut în repriza a doua si care trebuie mentionat, îl reprezintã introducerea pe teren al lui Ndzipi, mijlocasul reusind sã schimbe în bine jocul echipei. În minutul 70, acesta obtine o loviturã de la 11 m, executatã si transformatã de Sânmãrtean. Partida se terminã cu scorul de 2-1, rezultat ce ne face sã ne luãm adio de la cupele europene.