|

Andrei Năstase: Dodon de fiecare dată a fost plătit să iasă în stradă, la rându-i plătind

Un milion de lei pe săptămână – atât a încasat Igor Dodon de la oligarhul Vladimir Plahotniuc pentru a ieşi la protestele de amploare organizate acum doi ani de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr. Este declaraţia liderului Platformei DA, Andrei Năstase, care afirmă că, tot la comanda lui Plahotniuc, ulterior Dodon s-a retras din Piaţa Marii Adunări Naţionale.

„Dodon de fiecare dată a ieşit în stradă plătit şi plătind. Iată, când ne ameninţă cu protestele, nu o face din propria lui iniţiativă. Aşa a făcut atunci când în septembrie clocotea lumea, când oamenii clocoteau, a fost scos într-o noapte, într-o joie noaptea şi a instalat nişte corturi acolo, în faţa Parlamentului. Au fost scoşi contracost. Dodon personal a luat pentru fiecare săptămână de rămânere în stradă un milion de lei”, a declarat Andrei Năstase într-un interviu pentru Europa Liberă.

„În 24 aprilie când lucrurile iarăşi clocoteau, Dodon a fost retras din Piaţa Marii Adunări Naţionale, iarăşi la comanda lui Plahotniuc. Atunci când vorbeşte Dodon despre proteste este, pur şi simplu, un ipocrit şi trebuire tratat ca atare”, a adăugat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA afirmă că în prezent este important ca alegătorii lui Dodon să înţeleagă că au fost traşi pe sfoară, iar promisiunile sale electorale s-au dovedit a fi doar vorbe goale.

sursa: http://jurnal.md/ro/politic/2017/8/29/andrei-nastase-dodon-de-fiecare-data-a-fost-platit-sa-iasa-in-strada-la-randu-i-platind/