|

Angajații DGASPC Bacău, izolați alături de cei pe care îi îngrijesc

Tot personalul Direcției de Asistență Socială Bacău se află în aceste zile fie în izolare la serviciu, fie la domiciliu. De la emiterea Ordonanței 8, aceștia nu mai au voie să părăsească locul de muncă decât după 14 zile, următoarele 14 fiind izolați, în continuare, dar la domiciliu.

„Angajații noștri au avut la dispoziție 48 de ore de la intrarea în vigoare a ordonanței pentru a se pregăti cu toate cele necesare, lucruri personale, medicamente. Chiar dacă sunt sărbătorile, le vor petrece așa cum impune această situație”, ne-a comunicat Irina Avorniciței, director adjunct al DGASPC. Măsura a fost luată după ce în mai multe centre din țară au apărut deja infectări în rândul beneficiarilor. Nu este cazul în Bacău, la acest moment.

Este vorba, în urma centralizării, de 49 de unități de tip familial, centre rezidențiale de mari sau mici dimensiuni, Centrul Maternal, ProFamilia etc. atât pe componenta adulți, cât și copii și circa 1.000 de beneficiari aflați în această situație, în locații din tot județul…https://zdbc.ro/angajatii-dgaspc-bacau-izolati-alaturi-de-cei-pe-care-ii-ingrijesc/