|

Anunțul anului pentru cei care au telefon mobil! De ce vor beneficia începând de astăzi

Teama de a rămâne fără semnal la telefonul mobil ne pândește de multe ori. De acum înainte, însă, utilizatorii de telefoane mobile au o soluție simplă la îndemână. A apărut o aplicație prin care pot verifica zonele cu semnal mobil.

România are, începând de astăzi, un instrument unic la nivel mondial prin care toţi românii pot verifica zonele în care au semnal mobil şi operatorii cu cel mai bun semnal, a anunţat, marţi, la Palatul Parlamentului, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Sorin Grindeanu.

„Începând de azi, ANCOM pune la dispoziţia celor interesaţi o hartă interactivă pe care toţi românii pot verifica zonele în care au semnal mobil şi operatorii cu cel mai bun semnal. Vă prezint aisemnal.ro, un instrument unic la nivel mondial, realizat integral fără niciun fel de inputuri, de către echipa ANCOM. Spre deosebire de aplicaţiile existente, aisemnal.ro nu se bazează pe simulări, nu conţine informaţii transmise de către terţi, iar valorile reflectate nu sunt obţinute în condiţii de laborator. România are o hartă obţinută pe baza informaţiilor din teren obţinute de către echipele ANCOM, care au mers în localităţi cu mai mult de 10 locuitori”, a spus Grindeanu. …https://www.capital.ro/anuntul-anului-pentru-cei-care-au-telefon-mobil-de-ce-vor-beneficia-incepand-de-astazi.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal